4347
طرز تهیه کیک پرتقالی
مواد لازم:
کره ی ماست: 50 گرم
شکر: 150 گرم
ماست: 150 گرم
پوست رنده شده ی پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 3 عدد
آرد: 175 گرم
نشاسته: 50 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
پرتقال: 3 عدد
انجیر: 3 عدد
مربای پرتقال: 125 گرم
مراحل آماده کردن کیک پرتقالی:
1-در ابتدا فر را تا 180 درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود. سپس کره را با شکر آنقدر با یکدیگر هم زده تا کف کند. در ادامه ماست، پوست پرتقال و تخم مرغ ها را با آن مخلوط کرده و با هم دیگر دوباره هم بزنید. آرد، نشاسته و بیکینگ پودر را نیز با هم مخلوط کرده و به مواد بیافزاید.
2-خمیر آمده شده را درون یک قالب شیرینی پزی که با کاغذ مخصوص پوشانده شده است، ریخته و آن را صاف نمایید. پس از این قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه در قسمت پایین فر بگذارید تا پخته شود.
3-در مرحله ی بعدی پرتقال ها را پوست کنده و به صورت حلقوی برش دهید. انجیرها را نیز به همین صورت بریده و همراه پرتقال ها بر روی کیک بچینید. در ادامه مربای پرتقال را در یک قابلمه گرم کرده و هم بزنید تا کاملا یکسان شود. سپس ان را بر روی میوه ها ریخته و بمالید.
کره ی ماست: 50 گرم
شکر: 150 گرم
ماست: 150 گرم
پوست رنده شده ی پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 3 عدد
آرد: 175 گرم
نشاسته: 50 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
پرتقال: 3 عدد
انجیر: 3 عدد
مربای پرتقال: 125 گرم
مراحل آماده کردن کیک پرتقالی:
1-در ابتدا فر را تا 180 درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود. سپس کره را با شکر آنقدر با یکدیگر هم زده تا کف کند. در ادامه ماست، پوست پرتقال و تخم مرغ ها را با آن مخلوط کرده و با هم دیگر دوباره هم بزنید. آرد، نشاسته و بیکینگ پودر را نیز با هم مخلوط کرده و به مواد بیافزاید.
2-خمیر آمده شده را درون یک قالب شیرینی پزی که با کاغذ مخصوص پوشانده شده است، ریخته و آن را صاف نمایید. پس از این قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه در قسمت پایین فر بگذارید تا پخته شود.
3-در مرحله ی بعدی پرتقال ها را پوست کنده و به صورت حلقوی برش دهید. انجیرها را نیز به همین صورت بریده و همراه پرتقال ها بر روی کیک بچینید. در ادامه مربای پرتقال را در یک قابلمه گرم کرده و هم بزنید تا کاملا یکسان شود. سپس ان را بر روی میوه ها ریخته و بمالید.