4342

طرز تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ: 1/2 فنجان
شکر: 1/2 فنجان
شکلات: 1/4 فنجان
آب: 1/4 فنجان
وانیل: 1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 1 قاشق چایخوری
خامه: 1 فنجان
پودر کاکائو: 1-1/2 قاشق غذاخوری

مرحله اول تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
شما به یک رولت ژله ای نیاز دارید. کیک رول (ژله ای) بدون گلوتن را درست کنید ، در حالی که کیک هنوز روی حوله آشپزخانه است، لبه حوله را روی کیک تا کنید. به آرامی شروع به چرخاندن کیک از زیر کنید.وقتی لبه اولیه کیک رول کردید، تا لبه دیگر حوله به رول کردن ادامه دهید.اطمینان حاصل کنید که فشار یکنواخت را حفظ و کیک را محکم بچرخانید، اما آن را به زور فشار ندهید یا روی کیک در جایی فشار ندهید.کیک رول شده را روی توری کیک سیمی خنک کنید.کیک پر نشده را در یخچال قرار ندهید.می توان آن را در دمای اتاق نگهداری کرد، همانطور که هست رول کرد و به مدت یک یا دو روز در پلاستیک بسته بندی کرد.

مرحله دوم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
قارچ مرنگ/ در یک کاسه 2 عدد سفیده ها را با همزن دستی یا مفتولی بزنید تا کف کند. بعد کمی کرم تارتار یا چند قطره آبلیمو را اضافه و با سرعت زیاد هم زده تا پیک های نرمی ایجاد شود. 1/2 فنجان شکر را اضافه کنید.هم زدن را در بالا ادامه دهید تا زمانی که سفیده خامه ای و فرم دار شود. کناره های کاسه را با لیسک تمیز کنید تا مطمئن شوید که تمام شکر مخلوط شده است. قفسه فر را در طبقه وسط فر قرار دهید. فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. مرنگ را در یک کیسه زیپ دار بزرگ بریزید و فقط نوک گوشه کیسه را ببرید تا مرنگ بتواند از کیسه خارج شود. یا از یک کیسه قنادی با نوک متوسط گرد ساده استفاده کنید. 4 نقطه یک سینی را با مرنگ علامت گذاری کرده و یک کاغذ پوستی را روی آن پهن کنید تا به مرنگ بچسبد و بعد توی سینی را با فاصله از ترکیب مرنگ به اندازه 3 سانتیمتر بریزید و نوک انگشت خود را با آب خیس کنید و به آرامی هر قله را گرد کنید تا سطحی صاف ایجاد شود.
مرحله سوم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
برای ساقه‌های قارچ، با کشیدن کیسه به سمت بالا و دور کردن آن از سطح، روی تپه‌های کوچک‌تر مرنگ، قله‌هایی ایجاد کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت بپزید .سپس دمای فر را تا 175 درجه فارنهایت کم کنید و بگذارید تا کاملاً خشک شوند و حدود یک ساعت طول می کشد. 1/4 فنجان شکلات را در یک ظرف بریزید و روی بخار آبجوش آن را ذوب کنید. قبل از استفاده، بگذارید شکلات تا ولرم یا حدود 100 درجه فارنهایت خنک شود. بعد با نوک یک چاقوی کوچک، سوراخی در قسمت پایین کلاهک برای ساقه ایجاد و سطح مرنگ را با شکلات بپوشانید و بعد نوک ساقه را در شکلات زده و توی سوراخ ایجاد شده قرار دهید. بعد قارچ ها را از قسمت تخت آن به مدا 1 دقیقه گذاشته تا شکلات سفت شود.
مرحله چهارم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
این شربت برای طعم دادن و مرطوب کردن کیک استفاده می شود.2 قاشق غذاخوری شکر را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید. 1/4 فنجان آب را هم اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شودو بعد حرارت را خاموش و بگذارید خنک شود. وقتی شربت شکر خنک شد، 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل هر طعم دهنده را با آن مخلوط کنید. شربت را در یک پیمانه اندازه گیری مایعات بریزید. اگر شربت کمی تبخیر شد، به اندازه 1/3 فنجان آب به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
2 قاشق غذاخوری آب سرد و 1 قاشق چایخوری ژلاتین بدون را با کمی آب سرد یک کاسه کوچک بریزید. بگذارید 5 دقیقه خیس بخورد. بعد روی بخار آبجوش گذاشته و هم زده تا ژلاتین کاملا حل شود و بعد کنار بگذارید تا خنک شود و بعد 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل را با 2 قاشق غذاخوری پودر شکر و 1-1/2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده خوب هم زده روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت خنک کنید تا پودر کاکائو زمان حل شدن داشته باشد. بعد 1 فنجان خامه زده شده و سرد را به ترکیب اضافه و خوب هم زده تا تمام مواد با هم مخلوط و فرم دار شود ،بعد 2 قاشق چایخوری از خامه را به ژلاتین حل شده اضافه و هم بزنید تا کاملا صاف شود و بعد به خامه زده شده اضافه و با هم ترکیب کنید.به زدن خامه ادامه دهید تا قوام آن تنظیم شود.در حالی که کره مرنگ سوئیسی شکلاتی را درست می کنید، روی خامه شکلاتی را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
مرحله ششم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
برای4 فنجان یا یک لایه روکش خامه برای 9 × 2 اینچ 22 در5 سانتیمتر است.در کاسه 1-1/2 پیمانه شکر و 1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری فنجان سفیده تخم مرغ بزرگ را توی کاسه بریزید و روی بخار آبجوش گذاشته و با هم زدن مداوم، مخلوط را حرارت دهید تا تمام شکر حل شده و مخلوط داغ شود. مراقب باشید تخم مرغ ها پخته نشوند.بعد کاسه را به همزن وصل کرده و با دور تند هم بزنید تا وقتی سفیده‌های تخم‌مرغ به شکل سفت در بیایند، حدود 10 دقیقه طول می‌کشد. سرعت همزن را کم کنید و 1-1/4 فنجان کره بدون نمک را خرد شده را کم کم اضافه و خوب هم زده تا پف کند.بعد 2 قاشق چای خوری اسانس وانیل را هم اضافه و کمی هم بزنید تا بافتی صاف و کرمی داشته باشید.56 گرم تلخ و شیرین ذوب شده و خنک شده را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.شکلات باید تا حدود 100 درجه فارنهایت خنک شود، در غیر این صورت مخلوط باترکریم ذوب می شود.

مرحله هفتم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
رول کیک را باز کرده و با شربت سطح کیک را بپوشانید و تمام خامه را روی سطح کیک بکشید و بعد کیک را محکم رول کنید،بعد در یک سلفون ببندید و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید. سپس 141 گرم شکلات تلخ و شیرین را کاملاً ذوب و یکدست شود. شکلات را بیش از حد گرم نکنید!شکلات را روی کاغذ روغنی بریزید و بلافاصله آن را در یک لایه نازک یکنواخت با یک کاردک پهن کنید.بعد در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و بسته شود و بعد شکلات را از یخچال خارج کرده و با خرد کردن کاغذ روغنی، آن را به تکه های بلند خرد کنید.شکلات بسیار نازک است بنابراین فقط یک یا دو بار لازم است. شکلات را با دست نشکنید زیرا حرارت انگشتان باعث آب شدن شکلات می شود.بعد دوباره در یخچال برگردانید و نوئل به یخچال برگردانید.
مرحله هشتم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
کیک را از یخچال خارج کرده و آن را باز کنید.رول کیک را از سمت درز به سمت پایین قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی تیز کمی از دو سر کیک را برش دهید تا لبه تمیز و زیبایی داشته باشد. هر انتهای رول را با زاویه برش دهید و یک سیاهه اصلی کیک باقی بگذارید .یکی را حدود 1/2 اینچ از انتهای آن با زاویه 45 درجه نسبت به میز برش دهید . قسمت دیگر را حدود 2 اینچ از انتهای مخالف با زاویه 45 درجه نسبت به میز برش دهید .دیگر برش نزنید. با این کار دو بخش کیک کوچکتر باقی می ماند . هر دو را کنار بگذارید. اینها به شاخه های بریده بوشه تبدیل می شوند.کیک را توی ظرف سرو طبق تصویر قرار داده و بعد با کره مرنگ سوئیسی شکلاتی روی سطح یک را پوشش داده و روکش کنید.
مرحله نهم تهیه کیک بوشه نوئل بدون گلوتن
دو بخش کوچکتر کیک را بردارید . هر کدام را در امتداد برش مورب خود در برابر سیاهه اصلی کیک مات فشار دهید . برش‌های مستقیم بخش‌های کوچکتر کیک باید از فهرست اصلی کیک دور باشد. هدف این است که به نظر برسد که آنها شاخه هایی هستند که توسط یک اره قطع شده اند. به نحوه رشد طبیعی درخت فکر کنید. این به شما در قرار دادن کمک می کند.گر خامه روی کیک خیلی گرم شد، کیک را همانطور که هست در یخچال حدود 10 دقیقه خنک شود. اجازه ندهید کره سفت شود. شکلات خرد شده را از یخچال خارج کرده ،تکه های شکلات را به آرامی داخل کره مرنگ سوئیسی شکلاتی فشار دهید تا به کیک بچسبند. اگر خیلی سرد باشد یا اگر خیلی محکم فشار دهید، ترک خواهند خورد.آنها را روی هم قرار دهید و آنها را در یک جهت تراز کنید تا طبیعی تر به نظر برسند. تمام سطح کیک را از جمله شاخه ها بپوشانید.بعد کمی پودر قند را با الک روی رولت بپاشید و انتهای قارچها را در کمی شکلات ذوب شده زده و بعد کنار رولت قرار دهید و با کمی پودر کاکائو روی قارچ و کیک را تزیین کنید.