طرز تهیه برنج زرد با بوبوتی و کباب
مواد لازم:
برنج باسماتی : 1 پیمانه 200 گرم
روغن : 2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای : 1/2 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی : 2 قاشق غذاخوری
آب : 2 فنجان
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه برنج زرد با بوبوتی و کباب
در ابتدا تمام مواد هر دو غذا را آماده کنید . برای برنج شما به این ترکیبات احتیاج دارید که شامل برنج باسماتی ، روغن ، شکر قهوه ای ، زردچوبه ،کشمش پلویی یا کشمش طلایی، آب ، نیاز دارید . اول برنج را زیر آب جاری خوب بشویید تا آب روی آن شفاف شود. روش دیگر این است که در کاسه ای بریزید و روی آن را با آب بپوشانید ، برنج را با دستان خود هم بزنید و سپس آبکش کنید. حداقل یکبار تکرار کنید. برنج شسته شده را در قابلمه ای با روغن ، شکر ، زردچوبه و کشمش بریزید. آب را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود سپس درب قابلمه را بگذارید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، بجوشانید و بگذارید حدود 10 دقیقه بپزد تا تمام آب جذب شود . قبل از سرو مخلوط کنید.یا مانند برنج دمی ایرانی آن را آماده و بپزید و بگذارید تا خوب دم بکشد.
مرحله دوم تهیه برنج زرد با بوبوتی و کباب
در ابتدا شما تمام این مواد را آماده کنید که شامل یک قاشق غذاخوری کره ، 2 عدد پیاز متوسط بدون پوست و خرد شده ، دو حبه سیر بدون پوست و خرد شده ، 1 تکه نان بزرگ ، 1 فنجان شیر ،1 قاشق غذاخوری پودر کاری ، 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه ، 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره ، 680 گرم کیلوگرم مخلوط چرخ کرده ، 1 عدد سیب سبز یا قرمز بدون پوست و رنده شده ،1/4 فنجان کشمش ، 1/2 فنجان آب لیمو ، یک قاشق غذاخوری سس ورسترشایر ، 2 عدد تخم مرغ را آماده کنید. کره را در یک ماهیتابه بزرگ ذوب کنید. پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و حدود 5 دقیقه آن را تفت داده تا نرم و سبک شود. در این فاصله ، نان را خرد شده را هم در شیر بخیسانید. فر را روی 325 فارنهایت یا 160 سانتیگراد روشن وگرم کنید. پودر کاری ، زردچوبه و زیره را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید ، یک دقیقه تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده/ را هم اضافه کنید. ( افراد گیاه خوار می توانند این غذا را بجای گوشت از عدس استفاده کنند و یا هر نوع ترکیب دلخواه مانند سویا ) یک یا دو دقیقه هم بزنید تا قهوه ای شود.
مرحله سوم تهیه برنج زرد با بوبوتی و کباب
سیب رنده شده ، کشمش و نان خیس خورده را به تابه اضافه کنید - شیر را دور نریزید. ماهیتابه را هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود و سپس از روی حرارت بردارید. آب لیمو ، سس Worcestershire و یک تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط را در ظرفی بریزید و روی آن را فشرده کرده تا صاف شود. تخم مرغ باقی مانده را با شیر باقی مانده مخلوط کرده و روی مخلوط گوشت بریزید. روی آن را یک برگ بو (اختیاری) قرار دهید. حدود 40-50 دقیقه در فر بپزید تا روی آن سفت شود و کمی قهوه ای شود.
مرحله چهارم تهیه برنج زرد با بوبوتی و کباب
سوساتی ها بخشی کلاسیک از برائی آفریقای جنوبی (BBQ) هستند و به دلایلی خوب - این کباب ها خیلی خوشمزه هستند! برای آماده کردن این کباب به یک مرینت عالی احتیاج دارید و مواد مرینت / 1/4 از یک پیاز را ریز خرد کنید سپس در یک تابه کوچک آن را با کمی روغن تفت داده تا نرم و سبک شود اما قهوه ای نشود. یک حبه سیر رنده و یا خرد شده و یک تکه زنجبیل رنده یا خرد شده را اضافه کنیدو یک دقیقه تفت دهیدو سپس 3 قاشق غذاخوری سرکه ، 3 قاشق مرباخوری مربا زرد آلو ، 1 قاشق غذاخوری پودر کاری ، 1/2 قاشق غذاخوری پودر زیره و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
450 گرم گوسفند را مکعبی 4-5 سانتی متر برش داده و بعد توی مرینت بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا کل گوشت کاملا پوشش داده شود و بعد به مدت چندساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید، تا مزه دار شود و بعد 16 عدد یا 100 گرم زردآلو را در آب گرم تا حدود 15-20 دقیقه خیس کنید تا نرم شوند. سپس گوشت را به همراه زرد آلو خیس خورده و 1/2 پیاز تکه تکه شده را یکی در میان بین هر تکه گوشت قرار دهید. سپس سیخ ها را روی گریل یا منقل کباب کرده تا کاملا پخته و گوشت پخته و کباب شود.