4331

طرز تهیه کیک برنج کره ایی

مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
بادام هندی: ۲۵ گرم
نارگیل مکعبی خرد شده: به میزان لازم
پودر هل: به میزان لازم
شیره قند: ۴ فنجان
آب: ۴ فنجان
روغن: به مقدار لازم


با سلام. امروز میخوام براتون طرز تهیه کیک برنجی رو بنویسم که بیشتر مخصوص کشور کره هست. البته ناگفته نماند یه طعم جدید و خیلی خوشمزه داره و حیفه که ما ایرانی ها درستش نمیکنیم. این غذا سرشار از ویتامین و خاصیت هست. البته اغلب انسانها فکر میکنن برنج آدمو چاق میکنه ولی اگر درست و به اندازه میل بشه نه تنها یه همچنین اتفاقی نمیفته بلکه باعث لاغری هم میشه.
برنج سرشار از کربو هیدراته و به عنوان سوخت بدنه و به متابولیسم و سوخت و ساز بدن کمک میکنه و در نهایت سطح انرژی رو بالا میبره . همچنین برنج حاوی نشاسته مقاوم هست که جلوگیری میکنه از سندروم روده تحریک پذیر. برنج حاوی فیبره که باعث میشه جلوگیری کنه از یبوست. تو این غذا علاوه بر برنج از بادام هندی هم استفاده میشه که کمی هم از خواص بادام هندی براتون میگم. بادام هندی حاوی مس و آهنه که علاوه بر اینکه برای کم خونی مفیده. جلوگیری میکنه از چروک پوست و باعث جوان سازی پوست میشه. همچنین بادام هندی از سرطان پوست جلوگیری میکنه.
بادام هندی چون شامل مس هست برای تقویت مو مناسبه و جلوگیری میکنه از ریزش مو. همچنین بادام هندی حاوی سلنیوم و روی هست که جلوگیری میکنه از به وجود آمدن جوش و آکنه. در ضمن بادام هندی برای زنان باردار بسیار مفیده و از ترک شکمشون جلوگیری میکنه.


مرحله اول تهیه کیک برنجی کره ایی :
برای درست کردن کیک برنجی اول از همه میریم سراغ برنجمون. پاکش میکنیم و میشوریمش. سپس برنجمون رو تو یه ظرف میرزیم و آب هم بهش اضافه میکنیم و میذاریم از شب قبل خیس بخوره. این خیس خوردن برنج باعث میشه پخت بهتری داشته باشیم. سپس روز بعد برنجمون رو آبشو خالی میکنیم و میذاریم کامل خشک بشه و خیس نباشه.
سپس بعد از اینکه برنجمون خشک شد اون رو آسیابش میکنیم و میذاریم کنار. در ادامه بادام هندی هایی که داریم رو بر میداریم و اونها رو هم آسیاب میکنیم و میذاریم بمونه تا تو غذامون استفاده کنیم.

 

مرحله دوم تهیه کیک برنجی کره ایی :
حالا تو این مرحله میریم سراغ نارگیل. نارگیل رو اول پوستشو میگیریم سپس میشوریمش و به صورت مکعبی خردش میکنیم. اندازه نارگیل بسته به سلیقه خودتونه که چه قدر طعم نارگیل رو تو غذا دوست دارین. بعد از اینکه نارگیل ها رو به صورت مکعبی خرد کردیم میذاریم بمونه تا از اش استفاده کنیم.
حالا تو این مرحله یه قابلمه یا یه ظرف برمیداریم و توش به اندازه ۴ فنجان آب میریزیم و میذاریم رو حرارت و بعد از ۵ الی ۶ دقیقه که از گذاشتن آب رو ی حرارت گذشت، بادام هندی آسیاب شده رو به همراه نارگیلهایی که مکعبی خرد کرده بودیم به ظرفمون که آب ریخته بودیم داخلش و رو حرارت بود اضافه میکنیم. سپس پودر هل و چهار فنجان شیره قند رو هم اضافه میکینم و همش میزنیم و میذاریم با هم رو حرارت باشن تا به جوش بیان.
وقتی موادمون شروع کرد به جوشیدن، برنجی که آسیاب کردیم رو هم به مخلوط در حال جوش اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم. تو این لحظه میبینیم که مخلوط نرم شده.


مرحله سوم تهیه کیک برنجی کره ایی :
زمانی که مخلوط نرم شد اون رو از رو حرارت بر میداریم و میذاریم سرد بشه یکم. سپس میریم سراغ فر. فرمون رو دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میذاریم تا گرم شه. در ادامه سینی فر رو بر میداریم و کمی روغن تو سینی فرمون میریزیم و اون رو خوب پخش میکنیمش. سپس مخلوط برنجیمون رو کف سینی فر میریزیم یا ظرفی که میخواهیم تو فر بذاریم و خوب پخش میکنیم.
حالا روی مخلوط برنجیمون رو هم کمی روغن میریزیم و پخش میکنیم و ظرفمون رو به مدت ۳۰ دقیقه با درجه ۱۸۰ میذاریم تو فر. بعد از ۳۰ دقیقه کیک برنجی رو از فر در میاریم و دیگه آماده شده، حالا کیک برنجیمون رو به هر شکلی که میخواهیم میتونیم در بیاریم. خود من دوست داشتم تقریبا گردش کنم. سپس بعد از اینکه که گردش کردیم تو ظرف چیده و با ترشی سرو میکنیم.
نکته ایی که در اینجا باید بهتون بگم این هست که شما میتونید زمانی که کیکی برنجیتون رو از فر درآوردین با استفاده از مواد خوراکی که رنگ تولید میکنن کیک برنجیتون رو رنگی کنید و بعد به هر مدلی خواستین در بیارین و بعد سرو کنید.