4327
طرز تهیه کیک برزیلی
مواد لازم:
شکر: 400 گرم
آرد: 500 گرم
روغن: 300 گرم
شیر: 2 فنجان
تخم مرغ: 12عدد
پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2قاشق چایخوری
ابتدا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا نموده و زرده ها و شکر و روغن را مخلوط کرده و آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد و کاکائو را الک کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید این مخلوط را هم بزنید. پس از آن سفیده ها را جداگانه آنقدر بزنید تا کف کند و از ظرف بیرون نریزد. در آخر سفیده ها و بکینگ پودر و وانیل را با شیر مخلوط کنید و به مایع قبلی اضافه کنید و بهم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید. مایع را در داخل آن ریخته و در داخل فر با حرارت 400 درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت بپزید. کیک آماده است. آن را در ظرف موردنظر برگردانید. تزئین کنید.
شکر: 400 گرم
آرد: 500 گرم
روغن: 300 گرم
شیر: 2 فنجان
تخم مرغ: 12عدد
پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2قاشق چایخوری
ابتدا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا نموده و زرده ها و شکر و روغن را مخلوط کرده و آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد و کاکائو را الک کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید این مخلوط را هم بزنید. پس از آن سفیده ها را جداگانه آنقدر بزنید تا کف کند و از ظرف بیرون نریزد. در آخر سفیده ها و بکینگ پودر و وانیل را با شیر مخلوط کنید و به مایع قبلی اضافه کنید و بهم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید. مایع را در داخل آن ریخته و در داخل فر با حرارت 400 درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت بپزید. کیک آماده است. آن را در ظرف موردنظر برگردانید. تزئین کنید.