4320

طرز تهیه کیک باندت با تمشک و شکلاتی سفید

مواد لازم:
پودر کیک: 1 جعبه
آرد: 2-1/2 فنجان
بکینگ پودر: 2-1/2 قاشق چایخوری
شکر: 1-1/2 فنجان
دوغ: 1-1/4 فنجان
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
لیمو ترش: 1/2 قاشق چایخوری
تمشک: 3/4 فنجان
کره: 3/4 فنجان
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
شکلات سفید: 85 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
شکلات سفید برای رویه: 170 گرم
خامه زده شده: 1/4 فنجان

مرحله اول تهیه کیک باندت با تمشک و شکلاتی سفید
برای کیک: 1-1/4 فنجان دوغ (یا شیر کامل با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو). برای تعویض به یادداشت های زیر مراجعه کنید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/180 درجه سانتی گراد گرم کنید.دیواره یک تابه 9 یا 10 فنجانی (26 سانتی‌متری) را با کره چرب کنید، هر زاویه و سطح را بپوشانید و با آرد بپوشانید و اضافی را از بین ببرید. در حین تهیه خمیر ظرف را در یخچال قرار دهید.( 2 قاشق غذاخوری از کل آرد را در ظرفی بریزید تا بتوانید در زمان استفاده تمشک در خمیر اول در آرد بغلتانید و بعد توی خمیر اضافه کنید و با این روش تمشک دیگر به ته خمیر نمیرود.)
مرحله دوم تهیه کیک باندت با تمشک و شکلاتی سفید
باقی مانده آرد همه منظوره ، 2-1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر و1/2 قاشق چایخوری نمک را الک کنید. کنار بگذارید. من مواد را اندازه گرفته و مستقیماً روی خمیر الک می کنم. در یک کاسه بزرگ، 3/4 فنجان کره بدون نمک را بزنید تا کرم رنگ شود. 1-1/2 فنجان شکر دانه ریز را کم کم اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید.3 عدد تخم مرغ، به دمای اتاق رسیده را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید و 1 دقیقه هم بزنید. ابتدا و انتها با مواد خشک، آنها را در 3 قسمت به طور متناوب با دوغ و 1/2 قاشق چایخوری وانیل در 2 قسمت اضافه کنید.

مرحله سوم تهیه کیک باندت با تمشک و شکلاتی سفید
3/4 فنجان تمشک تازه یا منجمد را با 2 قاشق غذاخوری آرد رزرو شده مخلوط کرده و به همراه 1/2 قاشق چای خوری رنده شده پوست لیمو (حدود ½ لیمو) و 85 گرم شکلات سفید، خیلی ریز خرد شده یا رنده شده (یا چیپس کوچک شکلات سفید ) به خمیر اضافه کنید و با کفگیر چند نوبت مخلوط ولی زیاد هم نزنید. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. بعد قالب را در فرحدود 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که یک تستر که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید بپزید. بسته به فر و تابه ای که استفاده می کنید ممکن است بیشتر طول بکشد. بعد از خارج کردن کیک از فر بگذارید 10 دقیقه روی توری سیمی خنک شود و تمشک ها گاهی به دیواره تابه می چسبند.هنگامی که مطمئن شدید می توان آن را جدا کرد، این کار را روی یک قفسه سیمی انجام دهید و بگذارید کاملا خنک شود.
مرحله چهارم تهیه کیک باندت با تمشک و شکلاتی سفید
برای فراستینگ: 170 گرم شکلات سفید، را ریز خرد کرده و در ظرفی بریزید. 1/4 فنجان خامه فرم گرفته را روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد، بعد آن را برداشته و بلافاصله روی شکلات سفید بریزید و آن را مخلوط کنید. ما یک گاناش غلیظ می خواهیم و برای آن بیشتر به شکلات نیاز داریم تا خامه. بگذارید یک دقیقه بماند و هم بزنید تا یکدست شود. اگر تکه‌هایی از شکلات باقی ماند، ظرف ۵ تا ۱۰ ثانیه در مایکروویو یا روی بخار آبجوش قرار دهید و هر بار هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله پنجم تهیه کیک باندت با تمشک و شکلاتی سفید
اجازه دهید گاناش خنک شود تا کمی غلیظ شود و بعد روی کیک سرد بریزید و بگذارید کناره ها چکه کند. بیشتر اوقات من چکه ها را داخل کاسه میریزم و دوباره ذوب کردن و برای قسمت تو خالی کیک استفاده میکنم.می توانید نیمی از گاناش را نیز بریزید، کمی صبر کنید تا تقریبا چکه نکند و سپس نصف دیگر را بریزید. که لایه ضخیم تری از لعاب ایجاد می کند. در صورت تمایل با تمشک خرد شده یا کامل تزئین کنید. من برای عکس یخ زده استفاده کردم چون زمستون بود ولی سعی می کنم از تازه استفاده کنم. به خاطر داشته باشید که بیشتر توت ها درخشش خود را از دست می دهند و شروع به آب انداختن می کنند، بنابراین برای بهترین نتیجه، درست قبل از سرو آن را با تمشک تزئین کنید.
مرحله ششم تهیه کیک باندت با تمشک و شکلاتی سفید
یادداشت همیشه ابتدا دستور غذا را بخوانید و مطمئن شوید که همه مواد را در دمای مناسب و همچنین بقیه وسایل و را برای تهیه آن دارید. شما میتوانید توت ها را روی خمیر بریزید و روی ان را با کمی شکلات سفید بپوشانید.
برای دوغ می‌توانید به راحتی آن را جایگزین کنید. به سادگی ¼ فنجان خامه ترش یا ماست یونانی را با 1 فنجان شیر کامل مخلوط کنید. این باعث می شود ¼ فنجان مایع مورد نیاز برای دستور تهیه شود. خوب مخلوط کنید و طوری استفاده کنید که انگار دوغ است.
جایگزین تمشک به راحتی از انواع توت ها مانند شاه توت، زغال اخته یا توت فرنگی استفاده کنید. آنها همچنین به طرز شگفت انگیزی با شکلات سفید جفت می شوند.