4299

طرز تهیه کیک انجیر وماسکارپونه

مواد لازم:
آرد: دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر: دوقاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/2قاشق چایخوری
نمک: 1/2قاشق چایخوری
شکر سفید: 1/2پیمانه
کره: 1/4پیمانه ذوب شده
تخم مرغ: دوعدد
شیرترش: یکونیم پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
پنیر ماسکارپونه: 3/4پیمانه
انجیر: 4عدد
عسل: سه قاشق چایخوری
مربا انجیر: 1/2پیمانه
مرحله اول تهیه کیک انجیر و ماسکارپونه:
در ابتدایه کار باید فر را روشن کنید .فر را در دمایه 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید .تا فر گرم شود .یک قالب تهیه کنید بهتر است ارتفاع ان هفت و قطر قالب بیست سانت باشد سپس میتوانید آن را با کره یا روغن چرب کنید.
مرحله دوم تهیه کیک انجیر و ماسکارپونه:
در این مرحله باید یک کاسه گود تهیه کرده و مواد خشک که شامل : جوش شیرین ،نمک ، آرد ، بیکینگ پودر، است را باهم مخلوط کنید و با یک قاشق هم بزنید و کاسه را در گوشه ایی قرار دهید.
مرحله سوم تهیه کیک انجیر و ماسکارپونه:
یک کاسه دیگر تهیه کنید و درون ان شکر ،کره(از قبل یخچال بیرون بیاورید تا به دمایه محیط برسدو نرم شود ) تخم مرغ و شیر ترش را بریزید و همه مواد را باهم هم بزنید تا خوب ترکیب شوند .بعد از ترکیب شدن مواد اسانس بادام یا وانیل (بستگی به زائقه خودتان دارد ) را به مواد اضافه میکنیم و باز مواد را با هم ترکیب میکنیم .

مرحله چهارم تهیه کیک انجیر و ماسکارپونه:
مخلوط شیرش ترش را به کاسه مواد خشک افزوده و با هم زن برقی همه مواد را هم میزنیم .مواد باید به خوبی هم زده شود تا هیچ گوله ای داخل خمیر ما باقی نماند .بهتر است خمیر را با دست یک یا دو دقیقه ورز دهید سپس با یک لیسک مواد را درون قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم .

مرحله پنجم تهیه کیک انجیر و ماسکارپونه:
یک کاسه کوچک تهیه کرده و عسل و ماسکارپونه را درون ان میریزیم و مواد را باهم مخلوط میکنیم و با یک قاشق مواد را هم میزنیم .این مخلوط را باید رویه خمیر به صورت لکه هایه ریز و درشت قرار دهید حالا مربای انجیر را هم روی خمیر به صورت تکه تکه بگذارید بهتر است مقداری مربابین
خمیر ماسکارپونه بریزید .
مرحله ششم تهیه کیک انجیر و ماسکارپونه:
انجیر هارا به خوبی بشورید و صبر کنید تا کاملا خشک شود بعد از خشک شدن انجیر ها آنها را از وسط برش دهید و به صورت جدا جدا رویه خمیر قرار دهید در هنگام گزاشتن انجیر هایه برش داده شده رویه خمیر ،نباید به سطح خمیر زیاد فشار بیاورید.

مرحله هفتم تهیه کیک انجیر و ماسکارپونه:
حالا نوبت گزاشتن خمیر درون فر است .خمیر باید به مدت پنجاه دقیقه داخل فر بماند .میتوانید برایه تست پختن کیک یک خلال دندان در اواخر پخت کیک، درون کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون امد ،کیکتان پخته است . بعد از پخت کیک صبر کنید تا به دمایه محیط برسد و بعد ان را سرو کنید برایه تزیین این کیک خوشمزه میتوانید از مقداری خامه فرم گرفته استفاده کنید تزیین کیک کاملا شخصی و به سلیقه شما بستگی دارد .کیک ما حاضر شدددده نوووش جان تا یک دستور دگه خدایارو نگهدارتان.

نکته : برایه درست کردن شیر ترش یک لیوان شیر را با دوقاشق ابلیمو ترکیب کنید و صبر کنید تا حالت پفکی شود. برایه اینکه کیک خوشمزه تری داشته باشید بهتر است دمایه فر را نیم ساعت قبل از پخت کیک گرم کنید و بعد کیک را درون آن بریزید .