4280
طرز تهیه کیک
مواد لازم:
تخم مرغ: 6
آب جوش: نصف پیمانه
وانیل: 1/4ق.چایی خوری
پودرقند: 2پیمانه
سفیده تخم مرغ: 6عدد
آرد سفید: 2پیمانه
بکینگ پودر: 1ق.چایی خوری
نمک: 1.4ق.چایی خوری
زعفران دمکرده: 2قاشق غذاخوری
سس شکلات: 1لیوان
بسمه تعالی
سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن میزنیم تاسفید شود. سپس نصف پودرقند را کم کم به آن اضاف میکنیم و همچنان میزنیم.
تاجایی ادامه میدهیم که بابرگرداندن ظرف سفیده بیرون نریزد. سپس آن را دریخچال میگداریم.
زرده تخم مرغ را همراه با وانیل و بقیه پودرقند باهمزن میزنیم تا جایی که کرم رنگ و کشدار شود.حجم ان دو برابر شود
اب جوش را درحالی که همزن روشن است اضاف میکنیم.
سفیده را به مواد اضاف نموئه و بملایمت هم میزنیم. تا یک دست شود.
مخلوط ارد و بکینگ پودر را که از قبل باهم الک کرده بودیم را در سه مرحله باالک به مخلوط اضاف میکنیم
و در هرمرحله با لیسک فولد کنید
مواد یکدست شده را داخل قالب کاغذ کشی شده بریزید.
و درون فر 180 درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم شده بمدت 45 دقیقه بپزید.
تخم مرغ: 6
آب جوش: نصف پیمانه
وانیل: 1/4ق.چایی خوری
پودرقند: 2پیمانه
سفیده تخم مرغ: 6عدد
آرد سفید: 2پیمانه
بکینگ پودر: 1ق.چایی خوری
نمک: 1.4ق.چایی خوری
زعفران دمکرده: 2قاشق غذاخوری
سس شکلات: 1لیوان
بسمه تعالی
سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن میزنیم تاسفید شود. سپس نصف پودرقند را کم کم به آن اضاف میکنیم و همچنان میزنیم.
تاجایی ادامه میدهیم که بابرگرداندن ظرف سفیده بیرون نریزد. سپس آن را دریخچال میگداریم.
زرده تخم مرغ را همراه با وانیل و بقیه پودرقند باهمزن میزنیم تا جایی که کرم رنگ و کشدار شود.حجم ان دو برابر شود
اب جوش را درحالی که همزن روشن است اضاف میکنیم.
سفیده را به مواد اضاف نموئه و بملایمت هم میزنیم. تا یک دست شود.
مخلوط ارد و بکینگ پودر را که از قبل باهم الک کرده بودیم را در سه مرحله باالک به مخلوط اضاف میکنیم
و در هرمرحله با لیسک فولد کنید
مواد یکدست شده را داخل قالب کاغذ کشی شده بریزید.
و درون فر 180 درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم شده بمدت 45 دقیقه بپزید.