4276

طرز تهیه کوئیچ با بیکن و پنیر

مواد لازم:
خمیر پای: یک عدد
تخم مرغ: 4 عدد
شیر: 1/2 فنجان
سس خردل: 1/2 قاشق چایخوری خردل خشک
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
بوقلمون: یک فنجان
بیکن: 6 تا 8 برش
گوجه فرنگی: یک عدد
آووکادو: 1/2 از یک عدد
پنیر: 110 گرم


این دستورالعمل، یک وعده غذایی خوشمزه و مملو از پروتئین است که می توانید در وعده صبحانه یا میان وعده، ناهار یا شام میل کنید. می توانید از خمیر پای آماده یا خانگی مورد استفاده قرار دهید و حتی آن را فاقد گلوتن کنید! گاهی اوقات به عنوان یک غذای خوش طعم معروف است و این همان چیزی است که شما فقط صبحانه دوست دارید میل کنید.

مرحله اول تهیه کوئیچ با بیکن و پنیر
فر خود را با دمای 425 درجه فارنهایت و یا 220 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. سپس خمیر(دستور تهیه خمیر پای در آخر دستور داده شده) خود را توی قالب پای به سایز بشقاب پای 9 اینچی یا 27 سانتیمتر قرار دهید و بعد از آن قالب را با دست صاف کنید تا فرم را بگیرد و بعد کنار بگذارید. در یک کاسه، تخم مرغ زده شده، شیر، خردل خشک، نمک و فلفل را بریزید و با یک همزن دستی به آرامی آن را مخلوط کنید. پس کنار بگذارید گوشت مرغ یا بوقلمون پخته و نگینی خرد شده را توی قالب روی خمیر به صورت یک لایه یکنواخت بریزید و بعد بیکن، آووکادو در صورت استفاده از نگینی خرد شده (جایگزین نخود سبز، ذرت ، هویج) و گوجه فرنگی خرد شده را روی گوشت بوقلمون اضافه و یا بریزید. بعد پنیر را می توان از چدار یا هر پنیری دوست داشتید که در سطح ترکیبی بپاشید و در یک کاسه تخم مرغ را هم خوب بزنید و در آخر روی آن بریزید تا کاملاً خمیر را بپوشاند.


مرحله دوم تهیه کوئیچ با بیکن و پنیر
اگر از یک ظرف پای شیشه استفاده کنید، در یک سوم پایین فر خود را قرار دهید تا اگر آن را قبل از اینکه لبه ها را خیلی قهوه ای کنید ، زیر آن قرار دهید. آن را برای 30-35 دقیقه در فر بگذارید و بپزید. یا تا زمانی که خمیر آن قهوه ای شود و تخم مرغ کاملا بسته و صاف شود. اگر لبه های پوسته خیلی زود شروع کنید به قهوه ای شدن کرد، با قطعات کوچک لبه خمیر را با فویل بپوشانید. بعد از پخت از فر خارج کرده و کمی خنک شده است و بعد از آن را برش داده و سرو کنید.


مرحله سوم تهیه کوئیچ با بیکن و پنیر
در یک کاسه بزرگ ، 560 گرم آرد ، 3/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر و 3/4 قاشق چای خوری نمک ریخته و همه آنها را خوب ترکیب کنید ، 224 گرم کره جنوبی خرد شده و خنک شده  اضافه کنید  و آن را بریزید تا مواد خشک شود. هر تکه کره را بین انگشت شست و سبابه خود را صاف کنید و شروع به مخلوط کردن با آرد کنید و بعد از یک گودی در وسط مواد خشک ایجاد کنید و به آرامی 1 تا 1-1 / 3 فنجان آب اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کم کم با هم مخلوط شود و خمیر را شروع کنید به هم زدن و ورزدادن. اگر هنوز خشک است کمی آب را اضافه کنید و خوب شروع کنید به شکل دادن به خمیر. خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی قرار داده و به شکل یک مستطیل به ضخامت 1 اینچ یا 3 سانت آن را پهن کنید. چندین بار این کار را تکرار کرده و هربار هم کمی آرد روی خمیر بپاشید و تا بزنید تا خمیر به ضخامت 1/5 سانت برسد. با استفاده از چرخ پیتزا ، برش شیرینی پزی یا چاقوی تیز ، مستطیل را از طول به دو نیم کنید و دو مستطیل با اندازه مساوی ایجاد کنید و هر یک را جداگانه بغلتانید. هر تکه از خمیر را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و در یخچال به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید تا خنک شود.


مرحله چهارم تهیه کوئیچ با بیکن و پنیر
پس از سرد شدن خمیر ، آن را از یخچال خارج شده است،  خمیر را باز کرده و روی سطح کمی آرد پاشی قرار دهید. روی آن را کمی آرد بپاشید و شروع به پهن کردن خمیر کنید و مانند یک دایره، خمیر را پهن و یا قالب را روی خمیر قرار داده و به شکل قالب آن را فرم دهید. خمیر را توی قالب پهن کرده و با دست روی آن را کمی فشرده تا فرم قالب را بگیرد و بعد لبه های خمیر و را با نوک انگشتان یا لبه قاشق آن را چین دار و یا فرم دهید و با یک چنگال توی خمیر را سوراخ کرده بعد دوباره با یک نایلون بپوشانید و توی یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا خمیر سفت شود.


مرحله پنجم تهیه کوئیچ با بیکن و پنیر
بعد خمیر را از یخچال خارج کرده و توی خمیر را با مواد داده شده پرکنید و بعد طبق دستور بالا آن را پر کرده و آماده کنید.
بجای شیر می توانید از شیر بادام یا کرم استفاده کنید.
خردل خشک: یک تحریک کننده عالی عطر و طعم برای هر غذایی با تخم مرغ یا پنیر
گوجه فرنگی: برای اینکه گوجه فرنگی شما آب نندازد گوشت و دانه های آن را بگیرید و بعد خرد کنید.
پنیر سوئیسی: از انواع پنیرها استفاده کنید.