4261

طرز تهیه کوکی های نان کوتاه شکلاتی

مواد لازم:
آویشن: 226 گرم یا 1 فنجان
شکر: 115 گرم 1/2 فنجان + 1 قاشق غذاخوری
نمک دریایی: 1/4 قاشق چایخوری
آرد: 250 گرم آرد حدود 2 فنجان
آرد برنج: 1/4 فنجان، 35 گرم
پودر کاکائو: 45 گرم یا 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 2 قاشق چایخوری
شکلات: به میزان لازم

مرحله اول تهیه کوکی های نان کوتاه شکلاتی
این ترکیبات برای 25 عدد کوکی یا بیسکوییت کافی است. کره و نمک را در کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا کرم رنگ شود (با استفاده از همزن) - حدود 2 تا 4 دقیقه. می توانید از همزن پایه یا همزن دستی استفاده کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و کره خوب خامه ای شوند و مخلوط کرمی و کرمی شود – ۲ تا ۴ دقیقه دیگر. حتماً کناره ها و کف کاسه را بتراشید تا مطمئن شوید مخلوط کره شکر به طور یکنواخت خامه ای شده است. وانیل را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله دوم تهیه کوکی های نان کوتاه شکلاتی
در یک کاسه جداگانه، آرد AP، آرد برنج یا نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم الک کنید.مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و در حد کم (یا در حد هم زدن) هم بزنید تا آرد با مخلوط کره و شکر مخلوط شود و خمیر به صورت گلوله درآید. بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا این کار می‌تواند کلوچه‌ها را سفت و سخت کند.یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان بگذارید و خمیر شیرینی را روی کاغذ روغنی بچرخانید. کاغذ روغنی را تا کنید تا خمیر به هم نزدیک شود تا خمیر منسجمی به دست آید (خمیر را 2 تا 3 بار تا کنید تا به هم نزدیک شود). سپس خمیر را به شکل دیسکی صاف کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ رگه های آرد یا رگه های کره در خمیر وجود ندارد. دیسک خمیر را در یک کیسه زیپلاک به اندازه قرار دهید، آن را ببندید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

مرحله سوم تهیه کوکی های نان کوتاه شکلاتی
کیسه زیپلاک را روی یک سطح صاف و صاف قرار دهید و کیسه را باز کنید. خمیر را به آرامی با وردنه بچرخانید و ضخامت یکنواخت را در کل خمیر حفظ کنید. خمیر را در لبه زیرین کیسه زیپلاک فشار دهید / رول کنید و سپس آن را باز کنید تا کیسه زیپلاک پر شود. خمیر باید مربعی به ابعاد 10×10 اینچ یا 25 در 25 سانتیمتر باشد که ضخامت آن حدود ½ اینچ است. در حین انجام این کار کیسه را باز نگه دارید تا هوای اضافی خارج شود تا بتوانید به راحتی خمیر را به ضخامت یکنواخت باز کنید. وقتی خمیر باز شد، کیسه زیپلاک را ببندید و مطمئن شوید که حباب هوا وجود ندارد. کیسه زیپلاک پر از خمیر را با احتیاط روی یک تابه ورق منتقل کنید. سپس به مدت 30 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خمیر به اندازه کافی سفت شود، آن را به یخچال منتقل کنید تا خنک شود.
مرحله چهارم تهیه کوکی های نان کوتاه شکلاتی
پس از سرد شدن خمیر، دیسک خمیر را با احتیاط از کیسه زیپلاک جدا کنید. ممکن است لازم باشد کیسه را با دقت باز کنید. خمیر را روی یک کاغذ روغنی روی سطح صافی قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز فقط لبه های آن را کوتاه کنید تا لبه های تیز به دست آید.
شکل کوکی 1 - خمیر را به هر شکلی که دوست دارید برش دهید. اطمینان حاصل کنید که از یک برش تیز، چاقو یا قیچی استفاده کنید. در اینجا خمیر را به 25 عدد کوکی (حدود 1.5 اینچ مربع) برش دادم.
شکل کوکی 2 - همچنین می توانید خمیر را از وسط نصف کنید و سپس انگشتان نان کوتاه را با عرض حدود 1 اینچ یا 2.54 سانتیمتر در مجموع 18 تا 20 کوکی ببرید.
با استفاده از یک چنگال یا خلال دندان - هر کوکی را به شکلی در بالا سوراخ کنید (تصاویر در پست را ببینید). کاغذ روغنی را به همراه شیرینی ها روی سینی فر بریزید و حدود 30 تا 60 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا کوکی ها خنک شوند. همچنین می‌توانید روی ظرف را با نایلون بپوشانید و خمیر را در این مرحله یک شب در یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم تهیه کوکی های نان کوتاه شکلاتی
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت / 180 درجه سانتیگراد (معمولی) گرم کنید. وقتی کوکی‌ها آماده پخت شدند، کوکی‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، با فاصله حدود 1 اینچ از هم قرار دهید (ممکن است لازم باشد برای همه شیرینی‌ها از 2 تابه نیم ورقه استفاده کنید).شیرینی ها را در وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. رنگ لبه‌ها فقط کمی تیره‌تر می‌شود (در صورت استفاده از پودر کاکائو تیره‌تر ممکن است دیدن آن از نظر بصری سخت باشد. بنابراین بعد از حدود 12 دقیقه کوکی‌ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید نسوزند). از فر خارج کنید و اجازه دهید کوکی ها کمی خنک شوند. سپس کوکی ها را با احتیاط روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.


مرحله ششم تهیه کوکی های نان کوتاه شکلاتی
وقتی شیرینی ها خنک شدند، در صورت تمایل روی شیرینی ها را با شکلات آب شده بریزید تا شیرینی بیشتری پیدا کند. من همچنین دوست دارم برای کرانچ نمک روی آن تکه های نمک بپاشم. اما همه اینها اختیاری است.نان کوتاه به شیرینی شکری نیست و دارای آن بافت کره ای و شکننده است. چیزی که من حتی بیشتر در مورد این دستور شیرینی شیرینی شکلاتی دوست دارم این است که درست کردن آن آسان است و طعم شکلاتی آن بسیار برجسته است! و با تمام نکاتی که به اشتراک گذاشته ام، مانند هک کیسه زیپلاک، باز کردن و برش کوکی ها برای شما آسان تر خواهد بود. دیگر خبری از حدس و گمان نیست، دیگر خبری از کوکی‌های نان کوتاه پخش شده، و دیگر خبری از کانترهای کثیف نیست. این کلوچه های خوشمزه یک خوراکی فوق العاده برای تعطیلات هستند!