طرز تهیه کوکی های شکلاتی کدو تنبل وگان
مواد لازم:
شکلات: 175 گرم یا 1 فنجان
کره: 112 گرم یا ۱/۲ فنجان
شکر: 100 گرم) یا ۱/۲ فنجان
آرد: ۱۸۸ گرم یا ۱-۱/۲ فنجان
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای: ۱/۴ فنجان یا ۵۰ گرم
کدو تنبل: ۱/۳ فنجان یا ۷۵ گرم
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه کوکی های شکلاتی کدو تنبل وگان
آرد همه منظوره ، باید به درستی اندازه گیری شود، یا با وزن کردن آن روی ترازوی غذا یا آرد را با قاشق در پیمانه اندازه گیری خود بریزید و با چاقو سطح آن را صاف کنید. آرد را با قاشق نگیرید و داخل فنجان هم نریزید. پوره کدو تنبل ، می تواند به صورت کنسرو شده یا تازه تهیه شود. پوره کدو تنبل کنسرو شده ساده ترین و همچنین از نظر بافت سازگارترین است. اما اگر نمی توانید پوره کدو تنبل کنسرو شده تهیه کنید، می توانید تازه هم استفاده کنید. چیپس های شکلاتی وگان ، می توانید از هر چیپس شکلاتی گیاهی استفاده کنید یا تکه های شکلات وگان را خرد کنید و به جای آن از تکه های شکلات استفاده کنید.
مرحله دوم کوکی های شکلاتی کدو تنبل وگان
می توانید این کوکی ها را بدون گلوتن با تغییر آرد معمولی برای یک ترکیب پخت همه منظوره بدون گلوتن درست کنید. شکلات چیپسی وگان + کمی بیشتربرای بعداز پخت + کره گیاهی + شکر گرانول سفید+ آرد همه منظوره + بکینگ پودر + جوش شیرین + پودرجوز هندی+ نمک+ شکر قهوه ای روشن + پوره کدو تنبل +پودر دارچین + عصاره وانیل // در ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. توی یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره گیاهی، شکر گرانول سفید و شکر قهوه ای روشن را به کاسه میکسر پایه خود اضافه کنید و آنها را با هم خامه بزنید تا یکدست شود.عصاره وانیل و پوره کدو تنبل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله سوم کوکی های شکلاتی کدو تنبل وگان
کره گیاهی، شکر گرانول سفید و شکر قهوه ای روشن را توی کاسه همزن برقی و یا دستی بریزید وآنها را با هم خامه بزنید تا یکدست و صاف شود. عصاره وانیل و پوره کدو تنبل را اضافه کنید و مخلوط کنید.در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی و نمک را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید. ترکیب مواد خشک را به ترکیب مواد مرطوب اضافه کنید و با یک لیسک بخوبی با هم مخلوط کرده تا یک دست و ترکیب شود. بعد شکلات چیپسی وگان را نیزاضافه و خوب با هم ترکیب و هم بزنید.در این مرحله خمیر را مانند یک توپ گرد (حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر شیرینی برای هر توپ) به ۲۰ قسمت تقسیم کنید .
مرحله چهارم کوکی های شکلاتی کدو تنبل وگان
به محض اینکه کوکی ها از فر بیرون آمدند، تکه های شکلاتی بیشتری را مستقیماً در بالای کوکی های گرم و نرم فشار دهید. کوکی ها را بگذارید تا خنک شوند و مستقیما روی سینی سفت شوند. آنها بسیار نرم خواهند بود اما با سرد شدن سفت می شوند. توپ های خمیری را به طور یکنواخت در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله قرار دهید. سپس در فربا دمای 350 درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه قرار داده و آن را بپزید. به محض اینکه کوکی ها از فر بیرون آمدند، تکه های شکلاتی بیشتری را مستقیماً در بالای کوکی های گرم و نرم فشار دهید و بعد بگذارید تا خنک شوند و مستقیما روی سینی سفت شوند. آنها بسیار نرم خواهند بود اما با سرد شدن سفت می شوند.
مرحله پنجم کوکی های شکلاتی کدو تنبل وگان
پوره کدو حلوایی تازه اگر نمی توانید پوره کدو تنبل کنسرو شده تهیه کنید و باید آن را تازه درست کنید، کدو تنبل پوست کنده و مکعبی را به سادگی در سینی با پوشش کاغذ روغنی به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) بپزید تا نرم شود و بعد از خارج کردن از فربگذارید خنک شود و سپس آن را در غذاساز خود پوره کنید. توی یک الک بریزید تا آب اضافه آن خارج شود تا قوام دارشود.