4256

طرز تهیه کوکی های سیاه و سفید یا نیمه ماه

مواد لازم:
آرد: 3-1/4 فنجان
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
سرکه سفید: 4 قاشق چای خوری
شیر: 1 فنجان
کره: 3/4 فنجان (12 قاشق غذاخوری)
شکر: 1-1/2 فنجان
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: 2 قاشق چایخوری
شکلات: 113 تا 170 گرم برای آیسینگ
شربت: 1/2 فنجان
آب: 22 قاشق غذاخوری تا 1/4 فنجان
پودرقند: 900 گرم یا (8 فنجان )

مرحله اول تهیه کوکی های سیاه و سفید یا نیمه ماه
کوکی ها:در ابتدای کار اول شما مواد لازم هر قسمت را جداگانه آماده و کنار بگذارید از همه مهمتر اندازه گیری آرد است که شما باید با یک قاشق 3-1/4 فنجان آرد همه منظوره را توی یک پیمانه بریزید و با انتهای قاشق ارد را صاف و هم سطح کرده و کنار بگذارید. یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر ، یک قاشق چای خوری جوش شیرین ، 1/2 قاشق چای خوری نمک ، چهار قاشق چای خوری سرکه سفید و یک فنجان شیر کامل یا 2٪ شیر ، 3/4 فنجان (12 قاشق غذاخوری) کره بدون نمک و اگر از کره نمکی استفاده کردید حتما نمک را حذف کنید.1-1/2 فنجان شکر و دو عدد تخم مرغ بزرگ و در آخر دو قاشق چایخوری عصاره وانیل استفاده کنید.برای آیسینگ وانیلی / شما به 900 گرم یا (8 فنجان ) پودر قند ، 1/2 فنجان شربت ذرت سبک الک شده ، 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل ، 22 قاشق غذاخوری تا 1/4 فنجان آب ؛ کم و بیش ، در صورت نیاز آب گرم نیاز داریدبرای آیسینگ شکلاتی 1/2 دستور تهیه آیسینگ وانیلی در صورت لزوم و 113 تا 170 گرم شکلات نیمه شیرین یا شکلات ، ذوب شده و خنک شده ، در صورت نیاز آب گرم نیاز دارید.

مرحله دوم تهیه کوکی های سیاه و سفید یا نیمه ماه
تهیه خمیر: قفسه اجاق را در وسط فر قرار دهید. فر با حرارت 375 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گذاشته تا گرم شود. در صورت تهیه کلوچه های بزرگ ، با مداد ، چهار دایره 3 اینچی و یا 7.62 سانتیمتر را کف سینی ها بکشید و بعد روی آن را با کاغذ یا حصیر سیلپات استفاده کنید ، در یک کاسه با اندازه متوسط ،1-1/4 فنجان آرد همه منظوره ، یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر ، یک قاشق چای خوری جوش شیرین ، 1/2 قاشق چای خوری نمک را مخلوط و الک کنید. کنار بگذاریددر یک فنجان اندازه گیری ، 4 قاشق چای خوری سرکه سفید را قرار دهید و سپس یک فنجان شیر را در آن بریزیدو بعد هم بزنید و کنار بگذارید. سپس 3/4 فنجان کره را توی کاسه همزن بریزید و با همزن خوب ترکیب کنید تا کاملا نرم شود و سپس ، 1-1/2 فنجان شکر را اضافه کرده و آنقدر بزنید تا لطیف و خوب مخلوط شود. 2 عدد تخم مرغ را یک به یک اضافه کنید و بعد از هر کدام آنها را هم بزنید تا جا بیفتد. دو قاشق چایخوری عصاره وانیل را هم اضافه کنید. سپس ، درجه همزن را روی متوسط گذاشته و هم زده تا زمانی که رد تیغه ها روی ترکیب بماند. بعد با سرعت کم ، مخلوط مواد خشک را با مخلوط خامه ای ترکیب کرده ، مخلوط شیر / سرکه را هم اضافه و خوب هم زده ، و باقی مواد خشک را هم اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یک خمیر صاف و یکدست شود.
مرحله سوم تهیه کوکی های سیاه و سفید یا نیمه ماه
اطراف ظرف را با یک لیسک تمیز کرده و بعد به اندازه 2 اونس یا 56 گرم یا 1/4 پیمانه از خمیر را در وسط هر دایره قرار دهید و با پشت کفگیر کوچک خمیر را پهن کرده و بطور مساوی پخش کنید تا قسمت دایره پر شود. وقتیکه روی همه دایره با خمیر پر شد روی خمیر اضافی را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.حتما فاصله ها را حفظ کنید تا در زمان پخت و پف کردن کوکی ها بهم نچسبد. سپس میتوانید هر بار یک سینی پخت را به مدت حدود 15 - 18 دقیقه در فر گذاشته و بپزید ، یا تا زمانی که رویه ها شروع به تغییر رنگ شدن کنند و ته آن طلایی روشن شود.

مرحله چهارم تهیه کوکی های سیاه و سفید یا نیمه ماه
بعد از پخت کوکی ها را از فر خارج کرده و بعد از کمی سرد شدن روی قفسه سیمی گذاشته تا کاملا سرد و خنک شود. به همین طریق باقی خمیر را آماده تا تمام کوکی ها پخته شوند. آیسینگ وانیلی / یک ظرف را روی بخار آبجوش بگذارید و بعد 900 گرم یا (8 فنجان ) پودر قند ، 1/2 فنجان شربت ذرت ، 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل ، 2 قاشق غذاخوری تا 1/4 فنجان آب را اضافه و خوب هم زده تا تمام مواد با هم ترکیب و کاملا بصورت یک مایه یکدست شود.اگر خیلی غلیظ است کمی آب گرم کم کم اضافه کنید.از روی حرارت بردارید. در حین تزیین پایین کوکی ها مایه را هم زده تا روی آن پوسته تشکیل نشود وقتیکه قسمت کوکی ها هم با این آیسینگ وانیلی پوشانده شدند . اگر آیسینگ سفت و غلیظ شد کمی روی بخار آبجوش بگذارید.

مرحله پنجم تهیه کوکی های سیاه و سفید یا نیمه ماه
برای آیسینگ شکلاتی/ 1/2 از آیسینگ وانیلی را با 113 تا 170 گرم شکلات نیمه شیرین یا شکلات ذوب شده و خنک شده ، اگر غلیظ شده بود 2 قاشق غذاخوری آب گرم را کم کم اضافه و هم زده تا رقیق شود و شکلات ذوب شده و خنک شده را به مایع آیسینگ وانیلی که گرم شده اضافه کنید و هم بزنید. سپس به همان صورت آیسینگ وانیلی قسمت دوم کوکی را با آیسینگ شکلاتی بپوشانید و روی قفسه توری گذاشته تا کاملا سرد و خنک شود. سپس بگذارید یک شب ، بدون روکش بماند تا کاملا سفت و بسته شود. طعم کوکی ها در روز بعد بهتر است.