4197

طرز تهیه کوکوی ماهی

مواد لازم:
کنسرو سالمون: 500 گرم
ذرت: 2 پیمانه
پودر سوخاری: یک پیمانه
سس تارتار: 4 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
پوست لیمو: 2/1 قاشق چای خوری
آب لیموی تازه: یک قاشق غذا خوری
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری


فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کنسروهای سالمون را به همراه دانه ذرت، تخم مرغ، پودر سوخاری، سس تاتار و جعقری خرد شده و پوست لیموی رنده شده درون یک ظرف بزرگ بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
ترکیب آماده شده را به شکل دایره‌های کوچک در بیاورید و حدود ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. حال زمان آماده سازی سس است. دو قاشق سس تارتار باقیمانده را با آب لیموی تازه و یک قاشق غذاخوری آب و 1/4 قاشق چایخوری آویشن و مقداری فلفل سیاه مخلوط کنید. کوکوهای سالمون را از فریزر بیرون آورید. پودر سوخاری باقیمانده را در ظرفی کم عمق بریزید و سپس کوکوها را در پودر سوخاری بغلتانید.
تابه ای را بر روی حرارت ملایم گذاشته و روغن زیتون را در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود.سپس کوکوها را در روغن گذاشته و اجازه دهید دو طرف آن طلایی رنگ شود (هر طرف 3 تا 4 دقیقه زمان میبرد). سپس تابه را داخل فر گذاشته و 8 تا 6 دقیقه دیگر صبر کنید تا کامل پخته شود. کوکوی سالمون خوشمزه شما آماده است آن را در ظرفی بچینید و همراه با سس تارتار و سبزیجات تازه سرو کنید.