4175

طرز تهیه کوکوی پفکی

مواد لازم:
سیب زمینی: پنج عدد
نشاسته ذرت: صد گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد


مرحله اول درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
برای درست کردن کوکو ، به پنج عدد سیب زمینی نیاز داریم. سیب زمینی ها را پوست می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه ای را آب می کنیم و سیب زمینی ها را داخل آن می ریزیم و حدود نیم ساعت اجازه می دهیم بپزند.


مرحله دوم درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
بعد از پختن سیب زمینی ها، اجازه می دهیم تا خنک شوند و بعد از این که خنک شدند به وسیله گوشت کوب یا سیب زمینی کوب کاملا له می کنیم تا تکه ای از سیب زمینی در آن ها باقی نماند.

 

مرحله سوم درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
سپس نمک و فلفل و آویشن و در صورت دلخواه کمی دارچین به سیب زمینی های له شده اضافه می کنیم.


مرحله چهارم درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
بعد یک عدد تخم مرغ را می شکنیم و به مواد سیب زمینی اضافه می کنیم.


مرحله پنجم درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
حدود صد گرم نشاسته ذرت را به مواد سیب زمینی اضافه می کنیم و خوب با قاشق یا دست هم می زنیم تا تمام مواد به خورد هم بروند.

 

مرحله ششم درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
مایه کوکوی آماده شده را حدود نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کمی منسجم شود.


مرحله هفتم درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
بعد از گذشت مدت زمان مورد نظر، مایه کوکو را از یخچال در آورید، داخل تابه یا قابلمه مورد نظرتان را روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، از مایه کوکو به اندازه های دلخواه بردارید و داخل روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا پشت و روی کوکوها سرخ شوند.


مرحله هشتم درست کردن کوکوی پفکی در منزل:
در صورت دلخواه ، مایه کوکو را داخل قیف بریزید و با هر ماسوره ای که مورد پسند شما می باشد داخل روغن ماسوره بزنید و کوکو را سرخ کنید.


 این کوکو را می توانید با نان باگت و کاهو و خیار شور و گوجه فرنگی و هر سسی که دلخواه شما است و همین طور با یک ترشی مخلوط خوش مزه و عالی، نوش جان کنید. البته می توانید وقتی مایه کوکو را داخل قیف ریختید و سرخ کردید، به عنوان پفک خانگی نیز سرو کنید ، چون با این روش بسیار ترد و عالی خواهد شد و بلافاصله بعد از سرخ شدن، کاملا نرم و پفکی می شود.