4166

طرز تهیه کوکو ذرت

مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه
آرد ذرت: دوقاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
بکینگ پودر: دوقاشق سوپخوری
تخم مرغ: دوعدد
شیر: نصف پیمانه
کنسرو ذرت: سه پیمانه
پیازچه: دوقاشق غذاخوری خردشده
روغن: به مقدار لازم برای سرخ کردن
شکر: یک قاسق سوپخوری


تمام مواد غذایی این کوکو کاملا در دسترس و بدون هزینه زیاد است. سبزی خوردن و گوجه فرنگی و خیارشور نیز همراه با این غذا می چسبد. حتماً حتماً این غذا را امتحان کنید و مطمئن باشید که دیگه زمینش نمی گذارید. در آخر شب یا بعد از ظهر که خسته و کوفته از سر کار بر می گردید، دست کردن این غذا شما را از گشنگی نجات میده. شما خیلی راحت توانید در سه وعده سه گانه(صبحانه، ناهار، شام) این غذای ارزان و ساده را بپزید و بخورید.


مرحله اول تهیه کوکو ذرت :
ابتدا یک کاسه گود تهیه کنید. سپس تمام مواد خشک که شامل آرد ، آرد ذرت ،نمک، فلفل رو داخل کاسه می ریزیم. مواد و با یک قاشق چوبی به خوبی هم بزنید تا مخلوط شود. شما میتوانید به جای کنسرو ذرت از ذرت تازه یا ذرت که در فریزر خود قرار داده اید استفاده کنید. بهتر است داخل مواد خشک یک قاشق شکر هم اضافه کنید.


مرحله دوم تهیه کوکو ذرت :
بعد از مخلوط کردن مواد میریم سراغ پیازچه خرد شده و آن را به مواد خشک داخل کاسه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم دقت کنید، ذرت را در این مرحله به مواد اضافه کنید.

 

مرحله سوم تهیه کوکو ذرت :
یک ظرف جدا تهیه کنید و درون آن مقداری شیر و تخم مرغ بریزید و مخلوط تخم مرغ و شیر را با چنگال هم بزنید .تا به خوبی، ترکیب شود .حالا مخلوط شیر و تخم مرغ را درون کاسه ای بریزید مایع کوکویتان باید کمی غلیظ شود. بیش از اندازه هم نزنید. هم اینکه مواد تان به خوبی با هم ترکیب شوند و به خورد هم بروند کافی است.


مرحله چهارم تهیه کوکوی ذرت :
یک ماهیتابه تهیه کنید درون آن را روغن بریزید و صبر کنید تا ماهیتابه داغ شود. سپس مایه کوکو را با یک قاشق برداشته و داخل تابه بریزید. وقتی که یک طرف کوکو شما کاملاً پخته شد کوکو را برعکس کنید، تا طرف دیگر آن هم پخته شود. بعد از اینکه کوکو ها به خوبی سرخ شد آنها را از ماهیتابه خارج کنید. روی دستمال کاغذی یا دستمال حوله ای اشپزخانه قرار دهید، تا روغن ناشی از کوکو جذب دستمال شود. این کوکو خوشمزه در کنار خیارشور و گوجه فرنگی و زیتون خیلی خوشمزه هست. امیدوارم آن را تهیه کنید و از طعم بی نظیر لذت ببرید.


نکته : برای اینکه کوکو ذرت یا هر کوکوی دیگری که میخواهید سرخ کنید وا نرود و در روغن پخش نشود، باید حتما بگذارید تا روغن داغ داغ شود همچنین ریختن یک قاشق شکر در کوکو باعث ولو نشدن آن در هنگام پخت میشود.

ذرت دارای پروتیین بالایی است و سرشار از ویتامین b12 و b 6 است.به نظر می رسد ذرت به بدن کمک می کند تا سطح قند خون را تحت تأثیر قرار دهد و به ثبات آنها کمک می کند. ذرت از سنگ مثانه و سنگ کلیه جلوگیری میکند، بعلاوه ذرت دارای چندین مؤلفه است که باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.