4164

طرز تهیه کوکو هویج

مواد لازم:
هویج: 3 عدد
تخم مرغ: 3 عدد
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
سیب زمینی: یک عدد


با غذاخوردن انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه انسان فراهم می شود. پس اهمیت وعده های غذایی بر هیچ کس پوشیده نیست. در بین وعده های غذایی صبحانه به علت اینکه آغاز فعایتهای روزانه با خوردن آن میسر می شود و انرژی لازم برای کارهای صبحگاهی را به ما می دهد و نیز یادگیری درس توسط بچه ها در مدرسه با خوردن صبحانه بیشتر امکان دارد، پس بسیار با اهمیت است و ناهار بخاطر اینکه بعد از خستگی فعالیت در طول روز سطح انرژی بدن کم می شود و برای به دست آوردن انرژی مجدد نیاز به خوردن ناهار دارد و نیز بخاطر ادامه فعالیت در طول بعداز ظهر نیاز به تامین انرژی دارد پس وعده غذایی ناهار نیز بسیار با اهمیت است و باید وقت بیشتری برای تهیه این دو وعده غذایی صرف شود.
اما در مورد شام چون معمولا چند ساعت بعد از خوردن آن فرد می خوابد و فعالیت فکری و بدنی خاصی ندارد پس باید سبک و ساده تهیه شود. اما از آنجا که شاید زمان شام تنها زمانی باشد که تمام اعضای خانواده دور هم جمع می شوند و با همدیگرغذا می خورند پس تاحدی اهمیت پیدا می کند. غذاهایی که برای وعده غذایی شام در بین ما ایرانی ها خیلی رایج است و طرز تهیه انها راحت بوده و بسیار خوشمزه هستند کوکو و کتلتها هستند.
کوکوها بسیار متنوع و با مواد مختلفی و ترکیب مواد گوناگون با تخم مرغ و ادویه به راحتی و در زمانی کم درست می شوند.در میان کوکوها برخی انواع انها مثل کوکو سیب زمینی خیلی معروف شده اند اما کوکوهای خوشمزه دیگری نیز هستند که درست کردن آنها واقعا جالب خواهد بود و یک غذای خوشمزه جدید است. مانند کوکوی هویج
در ایم مطلب طرز تهیه کوکوی هویج را که شامل هویج و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ و سیب زمینی و پیاز و روغن مایع است را برایتان می نویسم تا ان را برای شام درست کرده و میل نمایید.


مرحله اول تهیه کوکوی هویج :
ابتدا و برای شروع تهیه این کوکو ، 3 عدد هویج را شسته و  پوست می کنیم و با رنده به صورت ریز رنده می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم.



مرحله دوم تهیه کوکوی هویج :
یک عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و سپس پیاز را رنده می کنیم و آب پیاز را دور می ریزیم تا کوکوی ما هنگام سرخ کردن وا نرود.


مرحله سوم تهیه کوکوی هویج :
در ادامه 3 عدد تخم مرغ را شکسته و آنها را در صورت سالم بودن به ظرف حاوی هویج رنده شده و پیاز رنده شده همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده اضافه می کنیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم.


مرحله چهارم تهیه کوکوی هویج :
سپس یک عدد سیب زمینی را شسته و داخل یک قابلمه آب می اندازیم و قابلمه را روی گاز قرار داده و سیب زمینی را آبپز می کنیم. سپس وقتی سیب زمینی پخت ان را از قابلمه بیرون اورده و بعد از اینکه سرد شد ان را پوست کنده و رنده می کنیم و سپس سیب زمینی رنده شده را به مواد کوکو درمرحله قبل اضافه می کنیم و با انها مخلوط می کنیم. اکنون مایه کوکو هویج ما اماده است(ریختن سیب زمینی اختیاری است و می توان حذف کرد).

 

مرحله پنجم تهیه کوکوی هویج :
سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم تا روغن داغ شود و از مایه کوکو مقداری را برداشته و کف دست به شکل دلخواه در می آوریم و در روغن از هر دو طرف خوب سرخ می کنیم تا طلایی و خوشرنگ شود.(اگر مایه کوکوی شما چسبناک بود کمی به آن آرد سفید اضافه کنید تا حالت شلی آن کم شده و بتوان با دست شکل داد)

 

مرحله ششم تهیه کوکوی هویج :
سپس وقتی کوکو هویچ پخت و آماده شد، از روغن بیرون آورده و روی دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافی گرفته شود. سپس آنها را در طرف مناسب می گذاریم و برای وعده غذایی شام با نان و سبزی خوردن و سالاد شیرازی و خیار شور و گوجه فرنگی و... میل می کنیم.

نوش جان!