طرز تهیه کوکو مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر
مواد لازم:
سینه مرغ: نیم کیلو
هویج: 300 گرم
پیاز: یک عدد
پنیر پیتزا: 200 گرم
نمک فلفل: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
شوید: یک عدد
آبلیو: 1/4 فنجان
آرد: مقدار کافی
جوز هندی: مقدار کافی
خامه: 100 گرم
یکی از غذاهای خوشمزه و جدید که حتما با امتحان کردن آن ، عاشق این غذا خواهید شد و طرز تهیه آن بسیار راحت و در زمان خیلی کم ممکن است ، کوکو مرغ لایه ای با قارچ و هویج و پنیر است. این نوع کوکو بسیار خوشمزه و تقریبا شبیه کیک است و گزینه مناسبی برای وعده غذایی شام و یا حتی مهمانی ها و مجالس می باشد.
در این مطلب طرز تهیه کوکوی مرغ لایه ای را که شامل سینه مرغ و پیاز و ادویه و شوید و آرد و هویج و پنیر پیتزا و آبلیمو و روغن مایع است را برایتان می نویسم و امیدوارم آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن این غذای خوشمزه لذت کافی را بیرید.
مرحله اول تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
ابتدا و برای شروع تهیه این غذا ، 500 گرم سینه مرغ را شسته و استخوانهای آن را جدا می کنیم و سپس با چاقو به صورت نوارهای باریک می بریم سپس سینه مرغ برش خورده را داخل یک ظرف ریخته و با نمک و فلفل و جوز هندی و 1/4 فنجان آبلیمو مزه دار می کنیم.
مرحله دوم تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
سپس در ادامه در این مرحله مایه میانی کوکو را تهیه می کنیم و برای این منظور ، یک عدد پیاز را شسته و پوست می کنیم و سپس پیاز را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد می کنیم و داخل یک ماهی تابه روغن مایع می ریزیم و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا کم حجم و سبک شود.
مرحله سوم تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
سپس در ادامه در این مرحله وقتی پیاز سبک شد ، قارچها را شسته و آنها را خرد می کنیم و با تابه پیاز اضافه می کنیم و آنها را در تابه تفت می دهیم تا آب قارچ تبخیر شود و سپس نمک و فلفل می زنیم.
مرحله چهارم تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
سپس در ادامه در این مرحله ، یک عدد شوید را شسته و خرد می کنیم و سپس خامه را همراه با شوید به تابه حاوی پیاز داغ و قارچ اضافه می کنیم و آنها را تفت می دهیم.
مرحله پنجم تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
سپس در ادامه در این مرحله ، آرد را نیز اضافه می کنیم تا مایه میانی کوکوی مرغ ما غلیظ شود و آن را خوب با مواد قاطی می کنیم و سپس زیر گاز را خاموش می کنیم.
مرحله ششم تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
سپس در ادامه در این مرحله ، یک قالب کمربندی و یا قالب معمولی بر می داریم و دور آن را فویل می کشیم تا مواد ما بیرون نریزد و 2/3 از مرغهای مزه دار شده در مراحل قبل را کف قالب می ریزیم و سپس روی مرغها را پنیر پیتز ا می ریزیم و روی آن را از پیاز و قارچ و شوید (مایه میانی کوکو) می ریزیم و روی آن را نیز هویج رنده شده می ریزیم.
مرحله هفتم تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
سپس در ادامه در این مرحله، باقی مانده مرغهای مزه دار شده در مراحل اولیه را روی مواد لایه اخر یعنی، هویچ رنده شده می ریزیم و روی آن را پنیر پیتزا می ریزیم. اکنون کوکوی مرغ باید در فر گذاشته شود.
مرحله هشتم تهیه کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر:
سپس در ادامه در این مرحله، قالب را داخل فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد که از 20 دقیقه قبل گرم کرده بودیم، برای مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا غذای ما بپزد و آماده شود. سپس وقتی غذا پخت، قالب را از فر بیرون می آوریم و بعد از خنک شدن کوکو، کمربند قالب را باز می کنیم . اکنون کوکوی مرغ لایه ای با هویج و قارچ و پنیر ما آماده است. آن را در ظرف مناسب می گذاریم و بعنوان یک شام خوشمزه، با نان و سالاد شیرازی و سبزی خوردن و... میل می کنیم.
نوش جان!