طرز تهیه کوکو گل کلم با قارچ
مواد لازم:
گل کلم متوسط: یک عدد
تخم مرغ: 5 عدد
قارچ: 200 گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق
پیاز: یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار کافی
زعفران دمکرده: به میزان لازم
کره: 100 گرم
مرحله اول تهیه کوکو گل کلم با قارچ:
ابتدا یک عدد گل کلم متوسط را شسته و تکه تکه کنید و درون یک قابلمه ریخته و ۲ لیوان آب روی آن بریزید و روی گاز بگذارید تا با حرارت ملایم پخته شوند. البته کمی نمک هم به آن اضافه نمایید پس از نیم ساعت پختن از روی حرارت برداشته و داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.
مرحله دوم تهیه کوکو گل کلم با قارچ:
گل کلم های پخته شده و سرد شده را اندکی با گوشت کوب بکوبید.
200 گرم قارچ را خرد کرده و با کره در تابه ایی تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود سپس قارچ را هم با گوشت کوب مقداری بکوبید اندکی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. توجه کنید که گل کلم ها و قارچ ها نباید خیلی له شوند.
مرحله سوم تهیه کوکو گل کلم با قارچ:
در یک ظرف شیشه ایی، قارچ و گل کلم له شده را بریزید. سپس یک عدد پیاز را رنده کرده و اضافه نمایید. مقداری زعفران دمکره و یک قاشق رب گوجه را اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم تهیه کوکو گل کلم با قارچ:
5 عدد تخم مرغ را در کاسه ایی بشکنید تا از سالم بودن آن ها اطمینان حاصل کنید. سپس به مواد قبلی اضافه کنید و باز همه مواد را با هم مخلوط کنید. یک تابه را روی حرارت گذاشته و کره داخل آن بریزید پس از آن که داغ شد مایه کوکو را داخل آن ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. پس از آن که یک طرف کوکو پخته شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود.