طرز تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی
مواد لازم:
گل کلم: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
پودر سوخاری: به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
سرکه: به میزان لازم
گل کلم حاوی ویتامین C و منگنز و آنتی اکسیدانه. برای همین به عنوان یه آنتی اکسیدان قوی عمل میکنه و جلوگیری میکنه از ابتلا به سرطان. گل کلم به خاطر فیبری که داره به هضم غذا کمک میکنه و سموم رو از بدن دفع میکنه. گل کلم شامل گلوکوزینولت و سولفورفان و گلوکورافانین هستش که از معده محافظت میکنه در برابر رشد باکتری و نمیزاره هیلکو باکتری پیلوری تو معده رشد کنه بخاطر همین جلوگیری میکنه از زخم معده. این ماده غذایی به خاطر ویتامین C ای که داره باعث کلاژن سازی میشه و این کلاژ جلوگیری میکنه از آسیب های التهابی که ممکنه برای استخواها و مفاصل ایجاد شه. همچنین بخاطر دارا بودن ویتامین K جلوگیری میکنه از تحلیل رفتن استخوانها و برای همه انسانها بسیار مفیده.
مرحله اول تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی :
اول از همه تو این مرحله میریم سراغ گل کلم ها. اون ها رو از هم جدا میکنیم و سیاهی هاشو از اش میگیریم اگه داشته باشن سپس خوب میشوریم و میذاریم کنار. حالا یه کاسه بر میداریم و گل کلم ها رو میریزیم داخلش و کمی هم آب اضافه میکنیم با کمی سرکه میذاریم گل گلم ها کمی تو آب و سرکه خیس بخورن که بوی بد گل کلم ها کامل گرفته بشه و دیگه اذیت نکنه.
سپس بعد از اینکه گل کلم ها خیس خورد آبکشش میکنیم و کمی آب میگیریم روشون که بوی سرکه بره. سپس میذاریم آبش بره. همین که آبش رفت یه کاسه بر میداریم و گل کلم هارو با دنده ریز رنده توش رنده میکنیم و میذاریم کنار بمونه.
در ادامه پیازمون رو بر میداریم و پوستشو میکنیم و میشوریم. سپس پیاز رو هم با دنده ریز رنده رندش میکنیم سپس آبشو میگیریم و به گل کلم های رنده شدمون اضافه میکنیم.
مرحله دوم تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی :
حالا تو این مرحله نوبت سیب زمینی ها هستش. پوستشونو میگیریم و خوب میشوریم. سپس به دو قسمت تقسیم میکنیم که راحت تر بشه رندش کرد. بعد سیب زمینی ها رو هم با دنده ریز رنده رندش میکنیم و به کاسه ای که مخلوط پیاز و گل کلم رنده شده هست اضافه میکنیم. حالا همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم و کامل مخلوط کردیم فشارش میدیم. مواد رو و آب اضافیشو میگیرم، چون اگر آب داشته باشه باعث میشه کوکوی ما شل بشه و موقع سرخ کردن وا بره. حالا یه کاسه بر میداریم و تخم مرغها رو داخلش میشکنیم و خوب با یه چنگال میزنیمش تا کامل مخلوط بشه سپس تخم مرغهای زده شده رو میریزیم تو کاسه ایی که مخلوط سیب زمینی و پیاز و گل کلم بود در آخر هم نمک، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم و مواد کوکومون رو کامل میزنیم تا یه مایه یکدست به مابده.
مرحله سوم تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی :
حالا تو این مرحله آرد سوخاریمون رو میریزیم تو یه کاسه و میذاریم کنارمون. در ادامه یه تابه رو بر میداریم و روغن میریزیم داخلش و میذاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه. حالا کاسه ایی که مواد کوکو داخلشه رو بر میداریم و میذاریم کنارمون. سپس کمی از مایه کوکو بر میداریم و تو دستمون گردش میکنیم سپس تو آرد سوخاری میغلتونیم و میذاریم کنار.
وقتی که روغنمون داغ شد کوکویی که گرد کرده بودیم رو میندازیم تو روغن. همینطور بقیه مایه کوکو رو هم گرد میکنیم و تو آرد سوخاری میغلتونیم و میندازیم تو روغن تا سرخ بشه. حواستون باشه دو طرف کوکو کامل سرخ بشه.
همین که همه کوکو ها رو سرخ کردین رو حوله کاغذی بزارید تا روغن اضافیش بره. دیگه کوکومون آماده شده و تو ظرف میکشیم و با گوجه و خیار شور یا سالاد شیرازی و هر نوع سسی که دوست دارین میتونید میل کنید. نوش جان.