4141

طرز تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج

مواد لازم:
سیب زمینی: 3 عدد
پیاز: یک عدد
اسفناج: یک لیوان
نمک فلفل زرچوبه: قدار کافی
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
سیر: 3 حبه


یکی از بهترین غذاها برای شام کوکوها و کتلت ها هستند که در انواع مختلفی درست می شوند و مورد پسند همه گروههای سنی هستند. ماده اصلی در طبخ کوکو تخم مرغ است که با موادی مانند سبزی و پیاز و سیب زمینی و... ترکیب می شود. کوکو به صورت پهن و گرد و بیضی و... درست می شود. کوکوها انواع مختلفی دارند مانند کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی و کوکو قارچ و کوکو لوبیا سبز و... برخی از آنها که بیشتر درست کرده ایم و می شناسیم را نام بردم. اما کوکوهای دیگری نیز هستند که شاید کمتر نام آنها را شنیده باشیم و خورده باشیم مانند کوکو سیب زمینی و اسفناج که بخاطر داشتن اسفناج سرشار از ویتامین و منبع آهن است و بسیار خوشمزه است.
در این مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج را که شامل سیب زمینی و اسفناج و تخم مرغ و سیر و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و ارد سوخاری و روغن مایع است را برایتان می نویسم تا در منزل درست کرده و برای شام میل کنید.


مرحله اول تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج:
ابتدا و برای شروع سراغ سیب زمینی ها می رویم و3 عدد سیب زمینی را با آب کاملا شسته و تمیز می کنیم و آنها را داخل یک قابلمه آب می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و سیب زمینی ها را آبپز می کنیم. سپس وقتی سیب زمینی پخت از قابلمه بیرون آورده و پوست می کنیم و بعد از سرد شدن آنها را رنده می کنیم. یا سیب زمینی را در صورتی که داغ باشد و عجله داشته باشیم با گوشت کوب له می کنیم.(می توان این کوکو را در صورت تمایل با سیب زمینی خام و یا ترکیب سیب زمینی خام و پخته نیز درست کرد و اختیاری است. فقط اگر از سیب زمینی خام استفاده کردید حتما آب سیب زمینی را بگیرید و استفاده نکنید).

 

مرحله دوم تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج:
در ادامه یک عدد پیاز را شسته و پوست می کنیم و سپس با رنده ریز آنرا رنده می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و دور می ریزیم. 3 حبه سیر را شسته و پوست می کنیم و با سیر خرد کن کاملا له می کنیم و با پیاز قاطی می کنیم.


مرحله سوم تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج:
در ادامه یک پیمانه اسفناج را با آب و نمک می شوریم و پاک می کنیم. سپس آنها را آبکش کرده و وقتی آب آن از بین رفت آنها را خرد و ریز و ساطوری می کنیم.

 

مرحله چهارم تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج:
سپس یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف شکسته و با چنگال آن را هم می زنیم تا زرده و سفیده آن قاطی شود و از لختگی درآید.


مرحله پنجم تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج:
در ادامه همه مواد کوکو را که شامل اسفناج خرد شده و تخم مرغ همزده و پیاز و سیر رنده شده و سیب زمینی رنده شده را داخل یک ظرف می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی برای مزه دار شدن به مایه کوکو اضافه می کنیم. اگر مایه کوکو شل بود به آن آرد سوخاری اضافه می کنیم و مقدار آن را در حدی می ریزیم که مایه کوکو قابل شکل دادن با دست باشد.

 

مرحله ششم تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج:
در ادامه داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد از مایه کوکو چونه هایی برداشته و با دست آن را به شکل دلخواه در می آوریم و در روغن داغ از هر دو طرف سرخ می کنیم تا طلایی شود.سپس کوکوها را بعد از پختن از روغن بیرون آورده و روی دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 

مرحله هفتم تهیه کوکو سیب زمینی و اسفناج:
در این مرحله وقتی کوکو سیب زمینی و اسفناج آماده شد آن را در ظرف مناسبی می گذاریم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم و برای شام همراه با نان و مخلفاتی مانند سالاد شیرازی و خیار شور و گوجه فرنگی سرخ شده و سبزی و... میل می کنیم.