4127

طرز تهیه کوکو ذرت و کدو

مواد لازم:
ذرت: 200 گرم
تخم مرغ: 6 عدد
کدو: دو عدد
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: یک عدد متوسط
روغن: به مقدار لازم
پنیر صبحانه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم


مرحله ی اول از پخت کوکوی ذرت و کدو:
سیب زمینی ها را شسته و داخل قابلمه ای میگذاریم داخل قابلمه کمی آب ریخته و ظرف را روی شعله قرار میدهیم و اجازه میدهیم سیب زمینی ها بخار پز شود.

 

مرحله ی دوم از پخت کوکوی ذرت و کدو:
ذرت ها را داخل قابلمه ی کوچکی میریزیم کمی نمک به ذرت ها اضافه میکنیم داخل قابلمه آب میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا ذرت ها بپزد.


مرحله ی سوم از پخت کوکوی ذرت و کدو:
یک پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم.

 

مرحله ی چهارم از پخت کوکوی ذرت و کدو:
سیب زمینی های آب پزشده را با چاقو به قطعات کوچک برش میدهیم.


مرحله ی پنجم از پخت کوکوی ذرت و کدو:
کدو را با رنده خرد کرده داخل ظرفی میریزیم.
تخم مرغ ها را داخل ظرف میشکنیم و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و با همزن خوب بهم میزنیم تا یکنواخت شود.


مرحله ی ششم از پخت کوکوی ذرت و کدو:
داخل تابه روغن میریزیم سیب زمینی،ذرت و پیاز را داخل تابه چدنی میریزیم و تخم مرغ را روی آن میریزیم و روی شعله ملایم میگذاریم. در اواخر پخت، کمی پنیر صبحانه روی کوکو ریخته تا آب شود. کوکوی ذرت و کدو ما آماده است.
نوش جان!