4126

طرز تهیه کوکو ذرت کبابی با سس خامه ترش

مواد لازم:
ذرت: 2 فنجان (حدود 320 گرم)
آرد: 1/2 فنجان (60 گرم)
آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری (20 گرم)
نمک: 1/2 قاشق چایخوری (2 گرم)
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم)
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری (2 گرم)
شیر: 1/4 فنجان (60 میلی لیتر)
فلفل دلمه ای قرمز: 1/4 فنجان (45 گرم)
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
پیازچه: 2 قاشق غذاخوری (7 گرم)
پنیر چدار: 1 فنجان (100 گرم)
روغن: به میزان لازم
خامه ترش: به میزان لازم

مرحله اول تهیه کوکو ذرت کبابی با سس خامه ترش
شما برای درست کردن این کوکو به ترکیباتی مانند دانه ذرت کبابی ( یا منجمد یا کنسرو شده ) و آرد ، آرد ذرت ، نمک ، پودر فلفل سیاه ، بکینگ پودر ، شیر ،تخم مرغ زده شده ،پیازچه ، خرد شده ،جعفری تازه ، خرد شده ، فلفل دلمه ای قرمز ، خرد شده ، پنیر چدار و روغن نباتی و خامه ترش برای سرو نیاز دارید. در ابتدای کار اول ذرت ها را کباب کنید و بعد با یک کارد دانه های ذرت را جدا و در ظرفی بریزید یا میتوانید از ذرت بخار پز شده و یا کنسرو شده هم استفاده کنید .
مرحله دوم تهیه کوکو ذرت کبابی با سس خامه ترش
سپس در یک کاسه بزرگ آرد معمولی را با آرد ذرت، نمک ، پودر فلفل سیاه و بکینگ پودر مخلوط کنید.بعد هم شیر و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. تا صاف و یکدست شود.در این مرحله دانه های ذرت، فلفل قرمز نگینی خرد شده ، پنیر چدار رنده شده و سبزیجات شامل پیازچه و جعفری ریز خرد شده را هم به ترکیب اضافه کنید و خوب با مخلوط کنید.حدود 2 قاشق غذاخوری روغن را توی ماهی تابه اضافه و بعد روی حرارت متوسط گرم کنید. با استفاده از قاشق یا قاشق بستنی، مقدار مساوی از مخلوط ذرت را بردارید و به تابه اضافه کنید.از پشت قاشق برای صاف کردن روی کوکو ها استفاده کنید. هر بار حدود 3 یا 4 عدد کوکو را توی ماهی تابه بریزید و هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا سرخ و طلایی شود.

مرحله سوم تهیه کوکو ذرت کبابی با سس خامه ترش
باقیمانده مخلوط ذرت را به همین صورت آماده کنید.وقتیکه کوکو ها آماده شد آنها را روی یک دستمال کاغذی توی بشقاب قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود. سرخ کردنی ها را در حالی که هنوز گرم هستند با خامه ترش با سس دلخواهتان سرو کنید. این سرخ‌ کرده‌های ذرت وگان پر از طعم هستند و می‌توانید به عنوان پیش‌غذا، غذای جانبی یا میان‌وعده از آن‌ها لذت ببرید.

مرحله چهارم تهیه کوکو ذرت کبابی با سس خامه ترش
شما میتوانید این کوکو را بطریق دیگری هم آماده کنید که برای 4 نفر بدین صورت آماده میشود.یک بشقاب یا سینی با دستمال کاغذی آماده کنید و کنار بگذارید. 1/2 فنجان آرد همه منظوره ،1/4 فنجان آرد ذرت ، 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ،1 قاشق چایخوری پودر یا رنده شده سیر ، 3/4 قاشق چایخوری نمک ، کمی پودر فلفل سیاه را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس 1/2 فنجان + 1 قاشق غذاخوری شیر سویا ، شیرین نشده (یا هر شیر غیر لبنی) را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. خمیر باید غلیظ باشد، اما اگر خشک به نظر می رسد، چند قاشق چایخوری شیر یا روغن اضافه کنید تا مرطوب شود.
مرحله پنجم تهیه کوکو ذرت کبابی با سس خامه ترش
1 فنجان ذرت ، کنسرو شده یا منجمد بدون نمک ، 1/2 فنجان فلفل دلمه ای قرمز ، خرد شده و 2 ساقه پیازچه، نازک خلال شده را اضافه کنید. با کاردک تا بزنید تا ترکیب شود.یک تابه نچسب بزرگ را به مدت 1 تا 2 دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی داغ شد کف ماهیتابه روغن بپاشید تا بپوشد.با استفاده از یک قاشق بزرگ شیرینی (یا ¼ پیمانه اندازه گیری که به اندازه ¾ پر شده است) ، حدود 3 قاشق غذاخوری از ترکیب را بیرون و داخل تابه بریزید . به آرامی روی آنرا فشار دهید تا صاف شود. این کار را در جهت عقربه‌های ساعت تکرار کنید تا جایی که مایه تمام شود. تابه را شلوغ نکنید وگرنه خوب ترد نمی شوند.
مرحله ششم تهیه کوکو ذرت کبابی با سس خامه ترش
کوکوها را به مدت ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند و استفاده از یک کاردک، آن را برگردانید و طرف دوم را هم سرخ کنید. کوکو ها را روی بشقاب با دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. روش را تکرار کنید تا تمام خمیر تمام شود. با دیپ سرو کنید و لذت ببرید! 1/2 فنجان خامه ترش ،1/4 فنجان سس مایونز گیاهی ،2-3 پیاز سبز، نازک خلال شده و1/2 قاشق چایخوری سیر و 1/4 قاشق چای خوری پیاز و نمک و فلفل به میزان لازم را توی یک کاسه کوچک، همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. چاشنی را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل آن را اضافه کنید. یا کمی آب لیمو یا لیموترش اضافه و بعد روی آن را بپوشانید و 30 تا 60 دقیقه در یخچال خنک کنید تا طعم ها با هم تداخل پیدا کنند.