4125

طرز تهیه کوکو دو رنگ

مواد لازم:
تره: 100 گرم
جعفری: 80 گرم
اسفناج: 70 گرم
شوید: 50 گرم
برگ کاهو: 3 عدد
شنبلیله خشک: یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ: 6 عدد
سیر: یک حبه
نخود فرنگی: نصف لیوان
سیب زمینی: یک عدد
قارچ: 100 گرم
پیازچه: یک مشت خورد شده
فلفل دلمه ای: یک مشت نگینی
هویج: یک عدد بزرگ
آرد گندم: 5 قاشق
نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه کوکو دورنگ:
ابتدا کوکو سبزی رو درست می کنیم. ابتدا تره و جعفری و کاهو و اسفناج و شوید رو می شوریم و خورد می کنیم. شنبلیله رو اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو توی ظرف مناسب می شکنیم هم میزنیم تا یک دست بشه. بعد سبزی ها رو بهش اضافه می کنیم. کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و سیر رو رنده می کنیم و همه رو با هم خوب مخلوط می کنیم. 3 قاشق آرد اضافه می کنیم باز هم هم میزنیم. توی ماهیتابه رژیمی کمی روغن می ریزیم و داغ که شد مایع کوکو رو میریزیم. در ماهی تابه رو می بندیم تا به مدت بیست دقیقه کوکو با حرارت ملایم بپزه.


مرحله دوم تهیه کوکو دو رنگ:
برای تهیه کوکو سبزیجات، ابتدا سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی رو می ذاریم تا خوب بپزن. بعد هویج و سیب زمینی رو نگینی خورد می کنیم. نوی یه ظرف مناسب 3 تا تخم مرغ می شکنیم و هم می زنیم تا یک دست بشه. بعد سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و پیازچه و 2 قاشق آرد و فلفل دلمه ای و قارچ از قبل تفت داده شده رو همه رو با هم ترکیب می کنیم. نمک و فلفل و زرد چوبه رو بهش اضافه می کنیم. کوکو سبزی که پخت این مواد کوکو رو روی کوکو سبزی میریزیم و میذاریم تا این کوکو هم بپزه و سفت بشه.


مرحله سوم تهیه کوکو دورنگ:
وقتی که کوکو سفت شد دور کوکو رو با چاقو از ماهی تابه جدا می کنیم و بر می گردونیم تا طرف دیگه کوکو هم طلایی بشه. بعد کوکو رو داخل ماهی تابه برش می زنیم و توی ظرف مناسب سرو می کنیم.