4124

طرز تهیه کوکو تن ماهی

مواد لازم:
تن ماهی: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
جعفری تازه: به میزان لازم
زیره سیاه: یک قاشق چایخوری
آرد: به مقدار لازم
نمک، فلفل: به میزان لازم


امروز با هم یه کوکوی خوشمزه و خیلی راحت رو میخواهیم درست کنیم. این کوکو درست زمانی که ما وقت کافی برای آشپزی نداریم به کمکمون میاد. البته بهتره فقط از این بعد به دستورش نگاه نکنیم و با درست کردن این غذا تو وعده های غذاییمون مخصوصا کوکوهای یکنواختی که درست میکردیم تنوع ایجاد کنیم. همچنین ممکنه کودکان ما به تنهایی تن ماهی رو نخورن و از فوائدش محروم بمونن. برای همین با درست کردن این کوکو باعث میشیم اونها هم تن ماهی بخورن و هم از فوائدش بهره مند بشن. پس این غذا رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.


مرحله اول تهیه کوکو تن ماهی :
حالا برای درست کردن غذامون اول میریم سراغ تن ماهی. تن ماهی رو اول میشوریم تمیز. سپس یه قابلمه کوچیک برمیداریم و آب میریزیم داخلش و میذاریم روی حرارت تا جوش بیاد سپس تن ماهی ای که شسته بودیم رو میندازیم داخل قابلمه و میذاریم یه بیست دقیقه ای بمونه و به جوش بیاد. بعد از بیست دقیقه تن ماهی رو از قابلمه در میاریم و میزاریم کمی خنک شه. سپس در تن ماهی رو باز میکنیم. سپس یه کاسه برمیداریم و تن ماهی رو اول تو یه صافی میریزیم تا روغنش کامل جدا شه. چند دقیقه ای هم میذاریم بمونه که دیگه روغنی داخلش باقی نمونده باشه.
چون وقتی میخواهیم کوکو رو سرخ کنیم به اندازه کافی روغن استفاده میشه. پس بهتره تا اونجایی که میشه روغن تن ماهی رو بگیریم. سپس بعد از اینکه روغن تن ماهی رو کامل گرفتیم، یه کاسه برمیداریم و تن ماهی رو داخلش خالی میکنیم. سپس با یه قاشق یا چنگال شروع میکنیم به له کردن گوشت تن ماهیمون و اون رو ریز ریزش میکنیم. سپس میذاریم کنار تا بعد توی کوکو استفاده کنیم.

 

مرحله دوم تهیه کوکو تن ماهی :
حالا تو این مرحله، اول میریم سراغ پیازی که داشتیم. در ادامه پیازی که داریم رو بعد از اینکه پوستش رو کندیم، آبکشی کرده و به کناری میذاریم. سپس سیر رو بعد از پوست گیری شسته و میذاریم کنار. حالا یه کاسه برمیداریم و سیر و پیازی که شستیم رو داخل کاسه با دنده ریز رنده رندشون میکنیم و بعد اونها رو به کاسه ایی که تن ماهی که خرد کرده بودیم هستش اضافه میکنیم. در ادامع تخم مرغی که داشتیم رو هم داخل کاسه موادمون میشکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن با هم و میذاریم کنار.
سپس نوبت جعفری هستش که داریم. حتما از جعفری تازه استفاده کنید چون باعث خوشمزه تر شدن غذامون میشه. سپس جعفری ها رو پاک میکنی و میذاریم خیس بخورن تا آلودگی هاش از بین بره. سپس اونها رو آبکش میکنیم و میذاریم تا آبشون بره. سپس وقتی جعفری ها کامل خشک شدن، اونها رو میذاریم رو تخته آشپزخانه و ریز خرد میکنیم و میذاریم کنار. بعد جعفری ها نوبت آرد هست. سپس یه کاسه برمیداریم و آردی که داریم رو داخلش الک میکنیم. با الک کردن آرد باعث میشیم مایه کوکمون یکدست بشه و آرد داخلش گلوله نشه. جعفری های که خورد کرده بودیم رو به بقیه مایه کوکو تن ماهی اضافه میکنیم. سپس در آخر هم نمک و فلفل و زیره سیاهی که داریم رو هم به مواد اضافه میکنیم و شروع میکنیم به مخلوط کردن مایع کوکو. بعد از اینکه همه مواد رو خوب با هم زدیم و یکدست شدن، آردی که الک کردیم رو قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم و بعد از هر بار اضافه کردن آرد مخلوط رو هم میزنیم. انقدر اضافه کردن آرد رو ادامه میدیم تا بتونیم مایه کوکو رو بتونیم شکل بدیم. چون اگر آرد زیاد بشه مایه کوکو سفت میشه و دیگه به درد ما نمیخوره.


مرحله سوم تهیه کوکو تن ماهی :
حالا تو این مرحله بعد از اینکه مایه کوکو آماده شد میذاریمش کنار. سپس یه تابه برمیداریم و داخلش روغن میریزیم و میذاریم رو حرارت تا روغنمون داغ بشه. زمانی که روغنمون داغ شد. کمی از مایه کوکو رو برمیداریم و تو دستمون بهش شکل میدیم و گردش میکنیم و بعد داخل تابه میندازیم و شروع میکنیم به سرخ کردنش. سپس این کار رو ادامه میدیم تا تمام مایه کوکو تمام شه. سپس کوکوهایی که دو طرفش کامل سرخ شده از تابه در میاریم و روی حوله کاغذی میذاریم تا روغن اضافیش بره.
سپس بعد از اینکه روغن اضافی کوکو کشیده شد. اونها رو توی ظرف میچینیم و با هر نوع سسی که دوست دارین و با انواع سالادی که مطابق میلتون هستش میتونید سرو کنید. نوش جان!