4104

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر خانگی

مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ کرده: ۴۵۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و ادویه: به میزان لازم
جعفری تازه: به میزان لازم


این غذا درست کردنش خیلی آسونه مخصوصا برای زمانهایی که وقت زیادی برای درست کردن غذا نداریم. البته باید بگم جدا از این حرفها با درست کردن این غذا همه خانواده رو خوشحال میکنین چون با همون مواد غذایی، یه غذای جدید درست میکنیم که باعث تنوع در وعده های غذاییمون میشه.
این کوفته طعم فوق العاده ای داره چون بخاطر سینه مرغش خیلی سبک و پوک میشه و همچنین با پنیری که داخلش هستش کمی طعم متفاوتی ایجاد میکنه و باعث خوشمزه تر شدنش هم میشه. در اینجا باید بهتون بگم بسته به ذائقه و علاقه خودتون میتونید کمی سبزیجات تازه داخلش بریزین. ولی دوست نداشتین هم واجب نیست.


مرحله اول تهیه کوفته مرغ و پنیر خانگی :
ابتدا برای درست کردن این غذا میریم سراغ فیله یا سینه مرغی که داریم. اگر چربی اضافی داره جدا میکنیم و بعد خوب میشوریم و میذاریم آبش بره. حواستون باشه مرغ رو خیس خیس استفاده نکنید. مخصوصا سینه مرغ رو چون طعم آب میره لای بافتش و طعم غذا رو خراب میکنه. پس بعد از اینکه آب مرغمون رفت، چرخ گوشت رو میاریم و سینه های مرغمون رو شروع میکنیم به چرخ کردن. سپس بعد از اینکه سینه های مرغمون رو چرخ کردیم میریزیم تو یه کاسه و میذاریم کنار.
حالا بعد از اینکه کارمون با مرغ تموم شد میریم سراغ جعفری که داریم. سعی کنید از جعفری تازه تا اونجایی که امکانش هست استفاده کنید. پس اول جعفری ها رو پاک میکنیم و بعد شسته و میذاریم آبش بره. بعد از اینکه جعفری هامون خشک شدن اونها رو تخته آشپزخانه میذاریم و شروع به خرد کردنشون ولی ریز. سپس اونها رو هم تو یه کاسه کوچیک میریزیم و میذاریم کنار بمونه تا توی غذامون استفاده کنیم.

 

مرحله دوم تهیه کوفته مرغ و پنیر خانگی :
حالا تو این مرحله اول از همه کاسه ای که سینه مرغهای چرخ کرده داخلش هست رو میاریم و بعد روغن زیتون، پودر سیر و پیاز رو میریزیم داخلش. (البته باید بگم اگر پودر سیر یا پیاز ندارین میتونید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید ولی باید همراه با سینه مرغ چرخش کنید که توی کوفته مشخص نباشن و قشنگ به خورد مرغ چرخ کردمون برن). حالا در ادامه یه کاسه برمیداریم و پنیر پارمزانمون رو داخلش رنده میکنیم. سپس بعد از رنده کردنشون به مخلوط مرغمون اضافه میکنیمش. بعد آرد سوخاری، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و در آخر هم تخم مرغمون رو داخل موادمون میشکنیم.
سپس مواد رو با هم مخلوط میکنیم. کمی که مواد رو هم زدیم، دستکش یکبار مصرف دستمون میکنیم و با دست شروع میکنیم به ورز دادن موادمون با هم که خوب بخورد هم برن و یه مخلوط یکدست به دست بیاریم. حالا بعد از اینکه مواد رو خوب ورز دادیم مقداری جعفری که ریز کرده بودیم رو هم به مخلوط موادمون اضافه میکنیم و مجدد همه مواد رو با هم مخلوط کرده و ورز میدیم که جعفری هم تو مواد کوفته مون به صورت یکدست پخش بشه.

 

مرحله سوم تهیه کوفته مرغ و پنیر خانگی :
حالا تو این مرحله قبل از هر کاری میریم سراغ فر، فر رو روشن میکنیم و میزاریم رو دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تا گرم شه و برای پخت کوفته ها آماده باشه. حالا سینی فر رو میاریم و یه ورقه آلمینیومی رو برداشته و کف سینی قشنگ پهن میکنیم. حالا مواد کوفته رو میاریم و به اندازه یه نارنگی کوچیک از مواد برمیداریم و شروع میکنیم به گرد کردنشون و بعد از اینکه به صورت توپ گرد در آوردیم توی سینی میذاریم. در ادامه همه مواد کوفته مون رو به همین صورت گرد میکنیم و به طور منظم و با کمی فاصله از هم توی سینی فر میچینیم.
حالا سینی کوفته ها رو میزاریم تو فر یه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه ای داخل فر بمونه تا کامل پخته بشه. نگاه میکنیم هر وقت رنگ کوفته ها طلایی شد آماده هستن. پس از فر در میاریم و توی ظرف میچینیم و همرا با سس دلخواه و سبزیجات سرو میکنیم. نوش جان.