طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی خانگی
مواد لازم:
سینه مرغ چرخ شده: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
پیاز: یک عدد
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: ۱/۲ لیوان
جعفری خرد شده: یک قاشق غذا خوری
سس سویا: یک قاشق غذا خوری
آب مرغ: ۱/۲ لیوان
آرد سفید: ۳ قاشق غذا خوری
خامه: ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
مرحله اول تهیه کوفته مرغ سوئدی خانگی :
ابتدا برای درست کردن این غذا میریم سراغ مرغ. سینه مرغ ها رو اول خوب تمیز میکنیم و چربی های اضافی رو که داره رو گرفته و بعد تمیز میشوریم و میذاریم کنار تو آبکش تا آبش کاملا بره و خشک شه. سپس پیاز رو پوست گرفته و شسته و ۴ قسمت کرده و میزاریم کنار. بعد از پیاز نوبت سیرها هستش. پوست سیررو میگیریم و اون رو هم میشوریم و میذاریم کنار. حالا چرخ گوشتمون رو میاریم و سینه های مرغ که کامل خشک شده رو میریزیم داخلش و چرخ میکنیم. بعد از چرخ کردن سینه های مرغ سیر و پیازمون رو هم داخل چرخ گوشت ریخته و اونها رو هم چرخ میکنیم.
سپس یه کاسه برمیداریم و سینه های مرغ چرخ شده رو میریزیم داخلش و بعد از اون سیر و پیاز چرخ کرده رو هم بهش اضافه کرده و با هم خوب مخلوطشون میکنیم تا خوب به خورد هم برن و پیاز و سیر تو تمام موادمون پخش بشه. بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط شدن پودر سوخاری که داشتیم رو اضافه کرده و مجدد با هم مخلوطشون میکنیم. بهتر هستش با دست ورز بدین.
مرحله دوم تهیه کوفته مرغ سوئدی خانگی :
حالا تو این مرحله بعد از اینکه پودر سوخاری رو اضافه کرده و خوب مخلوط کردیم ، تخم مرغی که داشتیم رو هم داخل موادمون شکسته و مجدد با هم ورز میدیم تا اثری از تخم مرغ دیگه تو موادمون نباشه. سپس سس سویا و نمک و فلفلمون رو هم به موادمون اضافه میکنیم و مجدد مواد رو با هم خوب ورز میدیم تا قشنگ همه مواد به خورد هم برن و مخلوط، خوب طعم دار بشه. وقتی که موادمون رو خوب مخلوط کردیم میذاریم کنار و میریم سراغ جعفری هایی که داریم. جعفری هامون رو اول پاک کرده و بعد شسته و میذاریم تا کامل آبش بره که وقتی خرد کردیمش آب نندازه.
در ادامه بعد از اینکه آب جعفری هامون رفت و خشک شد اونها رو تخته آشپزخانه گذاشته و ریز خردشون میکنیم. سپس جعفری های خرد شده رو به مخلوط گوشتیمون اضافه کرده و مجدد تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا جعفری ها داخل مایه گوشتیمون به صورت یکدست پخش بشه. بعد از اینکه موادمون خوب مخلوط شد دیگه آماده هستن برای فرم دادن. حالا از مایه گوشتیمون به اندازه گردو برمیداریم و با دست شروع میکنیم به گرد کردنشون و به صورت توپی در میاریمش و میذاریم کنار. سپس تمام مایه گوشتیمون رو به صورت توپی در میاریم و میذاریم کنار.
مرحله سوم تهیه کوفته مرغ سوئدی خانگی :
حالا تو این مرحله بعد از اینکه تمام مایه گوشتیمون رو به صورت توپی های یک اندازه درآوردیم ، میریم سراغ سرخ کردنشون. یه تابه رو برمیداریم و روغن میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه. وقتی روغنمون داغ شد کوفته هایی که درست کردیم رو آرام میذاریم تو روغن داغ تا سرخ بشن. حواستون باشه دوطرف کوفته هامون باید قشنگ سرخ بشه. زمانی که کوفته هامون کامل سرخ شد اونها رو از تابه در میاریم و تو یه ظرف گذاشته و میذاریم کنار. سپس آب مرغ و آردی که داشتیم رو میریزیم داخل تابه مون که روغن و عصاره گوشتمون داخلش بود.
در ادامه بعد از اضافه کردن آب مرغ و آرد موادمون رو خوب هم زده تا با هم خوب مخلوط بشن و بعد حرارت رو هم زیاد میکنیم تا یه سس غلیظ به دست بیاریم. حالا همین که سسمون غلیظ شد خامه ای که داشتیم رو هم بهش اضافه کرده و مجدد موادمون رو خوب با هم مخلوط کرده تا یه سس خوب و یکدست به دست بیاریم. وقتی سسی که میخواستیم رو به دست آوردیم ، کوفته ای سرخ شدمون رو به سس توی تابه مون اضافه کرده و میزاریم کوفته هامون با سسمون کمی بجوشه تا طعم سس خوب به خورد کوفته ها بره و جذبش بشه. حالا دیگه کوفته هامون حاضره و بسته به ذائقه خودتون میتونید با نان ، برنج یا اسپاگتی سرو کنید نوش جان.