4101

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی

مواد لازم:
سینه مرغ: 3 عدد
سیر: 3 حبه
پیاز: 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: یک لیوان
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ: یک لیوان
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به میزان لازم


برای تهیه این غذای فرنگی اصلا استخوان و چربی اضافه نباید در گوشت وجود داشته باشد پس گوشت را به خوبی پاک کنید و با پیاز و سیر چرخ کنید. سپس در ظرف مناسبی با پودر سوخاری، سس سویا، تخم مرغ، نمک و فلفل خوب مخلوط نمایید.
به مایه­ ی گوشت به دست آمده، جعفری خرد شده را اضافه کنید و به خوبی ورز دهید. اگر به دست نچسبید یعنی به اندازه کافی ورز داده اید. به اندازه یک توپ کوچک از مایه گوشت بردارید و به شکل گرد درآورید. برای حفظ زیبایی و ظاهر بهتر غذا سعی کنید همگی به یک اندازه باشند.
روغن را در ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید خوب داغ شود تا کوفته ها به ظرف نچسبند. روغن که داغ شد، کوفته ­ها را داخل ماهیتابه بریزید، درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. 10 دقیقه اجازه دهید تا کوفته ­ها کاملاً سرخ شوند.
پس از اینکه دور تا دور کوفته­ ها سرخ شدند، آنها را از ماهیتابه خارج کنید. سپس روغن و عصاره گوشت باقی مانده در ته ماهیتابه را با آب مرغ و آرد سفید مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس غلیظ شود. پس از اینکه سس حسابی غلیظ شد حرارت را کم کنید و خامه را هم بزنید تا یکدست شود. در آخر کوفته ­ها را به سس اضافه نمایید، به مدت 10 دقیقه اجازه دهید که کوفته ­ها و سس باهم بجوشند و طعم مواد جذب کوفته­ ها شود. غذا را در ظرفی مناسب سرو کنید.