4092

طرز تهیه کوفته گوشت

مواد لازم:
کلم: یک عدد
پیازچه: 2 قاشق
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
ریشه زنجبیل: یک قاشق سوپخوری
سکنجبین: یک قاشق سوپخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
گوشت گوسفند: 750 گرم
جعفری: یک قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
سس سویا: 1/3 پیمانه


ابتدا برگ کلم را در یک قابلمه آب جوش به مدت 2 دقیقه قرار دهید تا رنگ برگ‌های آن از بین برود، سپس بعد از آبکش کردن و خشک کردن، ساقه وسط کلم که سفت است را جدا کنید. برگ‌های کلم را خوب خرد نمائید. گوشت چرخ کرده را در یک ظرف مناسب قرار دهید. مواد اولیه لازم از جمله پیازچه، جعفری، سفیده‌های تخم مرغ، سُس سویا، نشاسته ذرت، زنجبیل، شکر، سکنجبین، برگ کلم ریزه کرده و پونه کوهی را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند. بعد از تهیه مخلوط یکدست آن را به صورت توپ‌های گرد مانند گردو در آورید.
یک کاغذ روغنی بزرگ را کمی مرطوب کرده و به وسیله چنگال سوراخ سوراخ کنید و سپس کمی آنرا چرب و داخل بخارپز بگذارید. کوفته‌های تهیه شده را به مدت 15 دقیقه در بخار پز قرار دهید و هر چند لحظه یکبار آن‌ها را بچرخانید تو خوب همه طرف آن‌ها پخته شود. پس از پخته شدن مواد، برای لذت بیشتر می‌توانید داغ داغ سرو کنید.