4090

طرز تهیه کوفته گُلی

مواد لازم:
هویج: ۴ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
آردنخودچی: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
نمک و ادویه: به مقدار لازم
رب: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم


مرحله اول کوفته گلی:
در ابتدا پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده میکنیم و به خوبی ورز میدهیم و به ان نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه کاری اضافه میکنیم.

 

مرحله دوم کوفته گلی:
اکنون هویج ها را هم پوست گرفته و ریز رنده میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و ورز میدهیم و کم کم آرد نخودچی را هم اضافه کنید و انقدر ور دهید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.


مرحله سوم کوفته گلی:
سپس سبزیجات تازه یا خشک (شامل جعفری و گشنیز ) را به مواد کوفته بیافزاید و به خوبی با باقی مواد ترکیب کنید.

 

مرحله چهارم کوفته گلی:
اکنون از مواد اماده شده گلوله گلوله کنید. تابه را روی گاز بگذارید و در ان روغن برریزید و اجازه دهید کمی داغ شود.و گلوله ها را در تابه بریزید وسرخ کنید.

 

مرحله پنجم کوفته گلی:
اکنون پیاز دیگر را رنده کنید و در قابلمه سرخ کنید و به ان زردچوبه و رب بیافزاید و یک لیوان اب به ان بیافزاید. و هنگامی که تمام کوفته ها سرخ شدند درون سس تهیه شده قرار دهید و اجازه دهید به مدت یک ربع دم بکشید.
اکنون کوفته شما اماده است. میتوانید با گوجه و خیارشور میل کنید.
نوش جان