طرز تهیه کوفته سماق
مواد لازم:
سماق: یک فنجان
گوشت: نیم کیلو
برنج: یک فنجان
نمک و فلفل: به مقدار کافی
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
پیاز: یک عدد
جعفری خرد شده: یک فنجان
روغن: به مقدار کافی
سماق نه تنها طعم ترشش دلچسب است بلکه خواص بی نظیرش در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی زبانزد است.
مرحله اول تهیه کوفته سماق:
یک عدد پیاز را پوست بگیرید سپس به همراه نیم کیلو گوشت قرمز و یک فنجان برنج نیم پز همه را باهم چرخ کنید.
نکته: برنج را نیم پز کنید یعنی یک فنجان برنج را که از قبل خیس کرده اید داخل یک قابلمه آب در حال جوش که مقداری نمک در آن ریخته اید، اضافه نمایید و بگذارید برنج تا حدی نرم شود سپس داخل آبکش بریزید و روی آن آب سرد بریزید و بگذارید آب اضافی آن برود. سپس یک فنجان جعفری خرد شده را به آن اضافه نمایید.
مرحله دوم تهیه کوفته سماق:
پس از آن که همه مواد را چرخ کردید. مایه کوفته را داخل یک کاسه بریزید و یک فنجاق سماق را به آن اضافه نمایید، مقداری نمک و فلفل و نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به آن اضافه کنید و همه مایه کوفته را با دست به خوبی مالش دهید.
مرحله سوم تهیه کوفته سماق:
از مایه کوفته به اندازه گوله ایی بردارید و در دست گرد کنید و در کف یک قابلمه بچینید پس از آن که همه مایه کوفته تمام شد یک لیوان آب روی کوفته ها بریزید و کمی روغن به آن اضافه نمایید و درب قابلمه را بگذارید تا کوفته ها با حرارت ملایم بپزند. پس از آن که کوفته ها پخته شدند، آن ها را در ظرف مناسب سرو کنید.
نکته: می توانید یک عدد پیاز را خرد کنید و داخل آب کوفته بریزید تا طعم بهتری به غذا بدهد.