4070

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

مواد لازم:
زردآلو: 3 یا 4 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
برنج پخته شده: یک پیمانه
لپه نیم پز و آسیاب شده: 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
پیاز رنده شده: یک عدد متوسط
زرشک: سه قاشق غذاخوری
گردو پودر شده: 3 قاشق غذاخوری
ریحان و مرزه: به مقدار لازم
پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم


توجه کنید که در قابلمه را نگذارید چون کوفته ترک برمیدارد وقتی یک طرف کوفته پخت آن را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. اگر رب گوجه غلیظ شد و هنوز کوفته ها به خوبی نپخته بود میتوانید کمی آب گرم (جوشیده) به آن اضافه کنید تا کوفته ها مغزپخت شود. وقتی کوفته ها پخت میتوانید آن ها را با خلال پسته و زرشک تزئین و میل کنید.نوش جان!