4069

طرز تهیه کوفته ریزه بدون گوشت ترش و شیرین

مواد لازم:
نخود: 1 قوطی
پودر زیره: 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز: 1/4 قاشق چایخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
جو: 2-3 قاشق غذاخوری
آرد: 3 قاشق غذاخوری
روغن نارگیل: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
سیر: 4 حبه
سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه: 180 گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آناناس: 1 فنجان
فلفل دلمه ای سبز: 1/2 فنجان
فلفل دلمه ای قرمز: 1/2 فنجان
نمک: 1 قاشق چایخوری

مرحله اول تهیه کوفته ریزه بدون گوشت ترش و شیرین
در اینجا شما برای درست کردن کوفته گیاهی به این ترکیبات نیاز دارید. 1 کنسرو نخود آبکش شده و 2-3 قاشق غذاخوری آب کنسرو نخود و پودر زیره و پودر گشنیز و پودر فلفل ، جو دو سر ، آرد همه منظوره را روی پبشخواه آماده کنید. اگر از کنسرو نخود خوشتان نمی آید . براحتی در خانه یک لیوان نخود را از شب قبل شسته و در آب سرد خیس کنید و چندین بار آب را تغییر و یا عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود و بعد آن را با مقداری آب و نمک و ادوبه های دلخواه و یا ساده روی حرارت گاز گذاشته تا کاملا پخته و نرم شود و بعد از برداشتن کمی آب از روی نخود آن را توی آبکش بریزید تا تمام آب اضافه آن خارج شود. اگر از کنسرو نخود استفاده کردید ، اول کمی از آب را برداشته و بعد نخود را در صافی بریزید و روی آن را با کمی آب شستشو دهید تا مواد نگهدارننده کنسرو پاک شود.
مرحله دوم تهیه کوفته ریزه بدون گوشت ترش و شیرین
در مخلوط کن، نخود ، آب برداشته شده نخود را اضافه کنید، هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و در کاسه ای با اندازه متوسط بریزید. در همان کاسه پودر زیره، پودر گشنیز، پودر فلفل ، بلغور جو دوسر و آرد همه منظوره را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه همه چیز با هم ترکیب شد، از مخلوط حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری را بردارید و در دست به شکل توپ در گرد کنید و باقی مواد را هم بدین صورت گرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم تهیه کوفته ریزه بدون گوشت ترش و شیرین
برای این مرحله شما به 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل تصفیه نشده و 1 پیاز سفید کوچک بدون پوست و خرد شده ، سیر پوست گرفته شده و خرد شده و سس سویا وسس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری و تکه های آناناس خرد شده بدون آب ، فلفل دلمه ای سبز نگینی خرد شده ، فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده ، نمک ، 1/4 قاشق چایخوری فلفل نیاز دارید. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن نارگیل را اضافه کنید. پیاز و سیر را تفت دهید تا شفاف و نرم و سبک شود، سپس کوفته ها را اضافه کنید و تفت دهید تا اطراف کوفته های گیاهی سرخ و طلایی شوند. سپس در همان تابه سس سویا، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، تکه های آناناس، فلفل دلمه ای سبز و قرمز ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. حدود 2 دقیقه بجوشانید
مرحله چهارم تهیه کوفته ریزه بدون گوشت ترش و شیرین
این کوفته گیاهی را میتوان براحتی جایگزین انواع گوشتهایی کرده که بسیاری از افراد از خوردن آن معذور هستند و یک غذای سالم و بدون هیچ مواد پروتئینی و یا لبنی درست شده است و با ترکیبات سبزیجات برای سس و چاشنی این غذا را به یک خوراک عالی تبدیل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. به راحتی می توانید بولا بولا را در یک کیسه فریزر تا 6 ماه منجمد کنید و اگر آشپزی با روغن نارگیل را دوست ندارید، روغن نباتی یا زیتون موثر است.بولا بولا را می توان به عنوان یک ماده اصلی برای خوراک ها و یا انواع پاستا و یا جای کوفته های گوشتی و برای هر دستور غذایی سیاپائو استفاده کرد