4066

طرز تهیه کوفته روسی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 600 گرم
پیاز: دو عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای: دو عدد
گوجه فرنگی: 3عدد
نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم
سبزی کوفته: دویست گرم
تخم مرغ: یک عدد
برنج: یک استکان
روغن: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه کوفته روسی:
کوفته روسی یک نوع کوفته بسیار خوشمزه با طعمی دل پذیر و جدید هست.
ابتدا برنج کوفته مون رو تمیز می کنیم و می شوریم. برنج رو با کمی آب می ذاریم تا بپزه و نرم بشه. اما نباید له بشه و آبکی باشه. همین قدر که نرم بشه کفایت می کنه. سبزی کوفته، شامل تره و جعفری و شوید و ریحان و ترخون و مرزه هست. سبزی ها رو می شوریم و خورد شون می کنیم. اندازه سبزی ها نه خیلی درشت باشه و نه خیلی ریز که له بشه و مثله سبزی قورمه سبزی باشه. از سبزی قورمه ای کمی درشت تر باشه.
فلفل های دلمه ای رو می شوریم و می ذاریم تا خشک بشن. وقتی خشک شدن اون ها رو به چهار قیمت برش می زنیم و تخم وسط فلفل دلمه ای ها رو در میاریم. گوجه فرنگی ها رو هم ورقه ای برش می زنیم و می ذاریم تا بمونه.
پیاز ها رو خلالی خورد می کنیم. ماهی تابه رو روی حرارت قرار می دیم تا داغ بشه. وقتی که داغ شد حالا کمی روغن بهش اضافه می کنیم و منتظر می مونیم تا روغن داغ بشه. وقتی که روغن داغ شد حالا پیاز ها رو بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم تا حسابی پیاز ها تفت بخورن و طلایی بشن. وقتی که پیاز ها طلایی شدن از روغن درشون میاریم و می ذاریم کنار تا بمونن. حالا همه مواد اولیه مون کاملا حاضره.

 

مرحله دوم تهیه کوفته روسی:
در این مرحله حالا می ریم سراغ کوفته ها. گوشت چرخ کرده رو توی ظرف مناسب می ریزیم. کمی از پیاز داغ رو به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. کمی نمک و فلفل سیاه و کمی زرد چوبه به مواد اضافه می کنیم. خوب ورز می دیم تا مواد به خورد هم بره. بعد برنج و سبزی رو هم بهش اضافه می کنیم و تخم مرغ رو هم به ترکیب اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و ورز می دیم تا مواد حالت چسبنده به خوردشون بگیره. بعد مواد رو به مدت بیست دقیقه می ذاریم توی یخچال بمونه تا کمی استراحت کنه.


مرحله سوم تهیه کوفته روسی:
در این مرحله حالا مواد کوفته  رو از یخچال در میاریم. از مواد کوفته اندازه یک دونه نارنگی بر می داریم و تو دست خوب گرد می کنیم. کمی به شکل تخم مرغ اون رو شکل می دیم. کوفته های شکل داده شده رو توی یه بشقاب قرار می دیم. دوباره می ذاریمشون داخل یخچال تا کمی هم بمونه.
یه ماهی تابه رو روی حرارت قرار می دیم تا داغ بشه. وقتی که ماهی تابه خوب داغ شد حالا کمی روغن توی ماهی تابه می ریزیم و می ذاریم تا روغن هم داغ بشه. بعد که روغن خوب داغ شد حالا یکی یکی کوفته ها رو داخل روغن قرار می دیم و اجازه می دیم تا خوب هر طرف کوفته ها سرخ بشه. بعد از سرخ شدن کوفته ها اون ها رو از روغن در میاریم و می ذاریم تا بمونه.

 

مرحله چهارم تهیه کوفته روسی:
در این مرحله سس کوفته رو درست می کنیم. ابتدا توی همون ماهی تابه ای که کوفته ها رو سرخ کردیم رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و سرخ شون می کنیم تا رب گوجه فرنگی که خوب سرخ شد و از خامی در اومد.  حالا پیاز داغ مون رو بهش اضافه می کنیم و کمی آب می ریزیم و می ذاریم تا خوب بپزه و سس جا بیوفته.

 

مرحله پنجم تهیه کوفته روسی:
حالا یه ماهی تابه دیگه رو می ذاریم روی حرارت تا داغ بشه. وقتی که ماهی تابه خوب داغ شد حالا فلفل های دلمه ای رو توش قرار می دیم. بعد کوفته ها رو روش قرار می دیم. سس رو هم بهش اضافه می کنیم و می ذاریم تا خوب کوفته ها توی سس شون بپزه.
کمی که از پخت کوفته ها گذشت حالا گوجه فرنگی های حلقه شده رو روی کوفته ها قرار می دیم و می ذاریم تا کمی هم گوجه فرنگی ها بپزه. وقتی که پخت کوفته کامل شد حالا کوفته ها رو توی ظرف مناسب می کشیم و با نون سرو می کنیم.