4059

طرز تهیه کوفته پنیری

مواد لازم:
پنیر خامه ای: 225 گرم
سس مایونز: 1/3 فنجان
پیازچه: 1/4 فنجان
نمک: به مقدار لازم
پنیر پارمسان: 1/3 فنجان
گوشت: 150 گرم
جعفری: به میزان لازم
پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را درون کاسه ای بزرگ ریخته و با کمک هم زن برقی تا زمانی که به خوبی با هم ترکیب شوند به هم بزنید، گوشت قرمز که حتما باید قسمت فیله و کم چرب گوساله باشد را ابتدا به خوبی بپزید سپس با میکسر یا گوشت کوب حسابی له کنید. پیازچه ها را شسته و خرد کنید و به گوشت اضافه نموده، مجددا با هم زن برقی مخلوط کنید.
گوشت را به چند بخش تقریبا 15 گرمی تقسیم کنید. و به تعداد آن نایلون فریزر روی سطح صاف و تمیزی پهن کنید و سرتاسر آن را با جعفری ریز شده بپوشانید. مخلوط گوشت را روی آنها پهن کنید و با قاشق مقداری مخلوط پنیر روی آنها قرار دهید. تکه ی دوم مخلوط گوشت را روی سطح بالا قرار داده و با دست یک توپک کوچک درست کنید. پس از آن به مدت 3 ساعت این گلوله های گوشتی را در یخچال نگهداری کنید. وقتی که سرد شد و به اصطلاح خودش را گرفت، آماده ی سرو است با خلال دندان تزئین و نوش جان کنید.