طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی (کوفته آرانچینی)
مواد لازم:
برنج: ۲ پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
کره: ۲ قاشق غذا خوری
پیاز: یک عدد
کالباس: یک پیمانه
آب مرغ: ۵ پیمانه
نخود فرنگی: یک پیمانه
جعفری: ۱/۳ پیمانه
پنیر پارمزان: یک پیمانه
پنیر موزارلا: ۱۲۰ گرم
آرد: یک پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
خرده نان: ۱و ۱/۲ پیمانه
نمک: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
مرحله اول کوفته برنجی ایتالیایی(کوفته آرانچینی) :
ابتدا برای درست کردن این کوفته میریم سراغ پیازها. پیاز رو برمیداریم و پوستشو میکنیم. سپس میشوریمش و به صورت نگینی ریز خردش میکنیم و میذاریم کنار. سپس میریم سراغ کالباس. کالباس رو میذاریم رو تخته آشپزخانه و به صورت مکعبی ریز خردش میکنیم و اون رو هم میذاریم کنار تا تو غذا ازش استفاده کنیم.
حالا یه قابلمه رو بر میداریم و روغن زیتون و کره ایی که داشتیم رو میریزیم تو قابلمه و اون رو میذاریم رو حرارت تا کره مون ذوب شه. زمانی که کره و روغنمون داغ شد، پیازهایی که نگینی خرد کرده بودیم رو میریزیم تو قابلمه و شروع میکینم به تفت دادنشون تا وقتی که پیاز ها تغییر رنگ بده. زمانی که پیازها داشت طلایی میشد کالباس هایی که خرد کردیم رو به قابلمه اضافه کرده و با پیازها تفت میدیم تا قشنگ سرخ بشن.
حالا میریم سراغ جعفری. جعفری ها رو پاک میکنیم و خیسشون میکنیم تا آلودگی بهش نباشه سپس شسته و آبکشی میکنیم و میزاریم آب سبزیمون بره. وقتی که جعفری ها خشک شد اونها رو ریز خردشون میکنیم و میزاریم کنار تا تو غذا استفاده کنیم.
مرحله دوم کوفته برنجی ایتالیایی(کوفته آرانچینی) :
در این مرحله نوبت برنجه. برنج رو پاک میکنیم و خوب میشوریم و میذاریم کنار. سپس نخود فرنگی ها رو تمیز میکنیم و میشوریم. در ادامه یه قابلمه کوچیک بر میداریم و آب میریزیم داخلش و میذاریم رو حرارت و نخود فرنگی های شسته شده رو هم بهش اضافه میکنیم و میذاریم نخود فرنگیهامون بپزه. بعد از اینکه نخود فرنگی ها پخت اونها رو آبکش میکنیم و میذاریم بمونه.
حالا میریم سراغ قابلمه ای که توش کالباس ها داشت سرخ میشد. بعد از اینکه کالباسها رو خوب تفت دادیم برنجمون رو که شسته بودیم به مخلوط پیاز داغ و کالباس اضافه میکنیم و برنج رو هم باهاشون کمی تفت میدیم. سپس بعد از تفت دادن برنج آب مرغی که داشتیم رو همراه با کمی نمک به مخلوط توی قابلمه اضافه میکنیم تا برنج و بقیه مواد با هم بپزن.
سپس بعد از یک ربع که از پخت گذشت، نخود فرنگی هایی که پخته بودیم رو هم به مخلوط توی قابلمه اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم و میذاریم همه مواد با هم بپزن. تا زمانی که برنجمون نرم بشه و آب مرغ کامل کشیده و جذب مواد شده باشه.
مرحله سوم کوفته برنجی ایتالیایی(کوفته آرانچینی) :
سپس مخلوط برنج رو تو یه یه ظرف میریزیم تا کمی خنک بشه. وقتی مخلوط برنج خنک شد جعفری هایی که خرد کرده بودیم رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از اون پنیر پارمزان رنده شده رو هم به مخلوط اضافه میکنیم و خوب با هم قاطیشون میکنیم تا همه مواد با هم خوب مخلوط شده باشن.
در اینجا میریم سراغ پنیر موزارلا. پنیر رو به صورت مکعب خردش میکنیم و میذاریم کنار. در ادامه کمی از مخلوط برنجی رو بر میداریم و تو دستمون به صورت یه توپ گرد درمیاریم. سپس وسط کوفته ای که داریم رو پنیر موزارلایی که به صورت مکعبی خرد کرده بودیم میذاریم و مجدد کوفته رو گردش میکنیم که پنیر وسطش قرار بگیره.
حالا سه تا کاسه یا بشقاب بر میداریم و داخل یکی از ظرفها ۳ تا تخم مرغمون رو میشکنیم و خوب مخلوط میکنیم و میذاریم کنار. تو ظرف دوم نان خرده ها رو میریزیم و در ظرف سوم آردمون رو میریزیم. در ادامه یکی از کوفته برنجی هامون رو بر میداریم و تو آرد میغلتونیم به طور کامل. سپس تو کاسه ایی که مخلوط تخم مرغی هست میندازیم و بعد از اون تو ظرفی که نان خرده هستش میغلتونیم که کوفتمون کامل آغشته به نان خرده ها بشه. سپس همه کوفتها رو که آماده کردیم میذاریم کنار تا سرخ کنیم.
حالا یه تابه بر میداریم و روغن میریزیم داخلش و میذاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه. زمانی که روغن کامل داغ شد کوفته ها رو میندازیم تو روغن و سرخشون میکنیم به طوری که همه جای کوفته ها کامل سرخ شده باشه. سپس بعد از سرخ شدن همه کوفته ها اونها رو از توی روغن در میاریم و میذاریم رو حوله کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه. سپس تو یه ظرف میچینیم کوفته ها رو و با هر سسی که دوست دارین سرو کنید.