4049

طرز تهیه کوفته برنج

مواد لازم:
برنج: 2 لیوان
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار کافی
پودر کاری: به مقدار نیاز
روغن: به میزان لازم
کنجد: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه کوفته برنج:
یک عدد پیاز را خرد کرده و در تابه حاوی مقداری روغن تفت دهید سپس 250 گرم گوشت چرخ کرده را به آن بیافزایید و تفت دهید سپس مقداری نمک و فلفل و پودر کاری افزوده و یک استکان آب اضافه نمایید و بگذارید گوشت به همراه آب بپزد و آب آن بخار شود. پس از آن که گوشت پخت و آب آن بخار شد یک عدد گوجه خرد شده را به گوشت افزوده و تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم تهیه کوفته برنج:

یک عدد سیب زمینی را با آب بپزید پوست آن را بگیرید و ریز خرد کنید و به مایه گوشت درون تابه اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.


مرحله سوم تهیه کوفته برنج:
یک قابلمه آب جوش را روی گاز قرار دهید و مقداری نمک داخل آن بریزید سپس 2 لیوان برنج شسته داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید و بگذارید برنج کامل در آب جوش بپزد. سپس در صافی بریزید روی آن آب سرد بگیرید و بگذارید آب اضافی آن برود سپس برنج پخته شده را چرخ کنید.

 

مرحله چهارم تهیه کوفته برنج:
به اندازه یک گوله از برنج بردارید و کف دست صاف کنید سپس از مایه گوشت و گوجه و سیب زمینی وسط آن بگذارید و برنج را ببندید. سپس در مقداری کنجد بغلتانید و آن را در مقداری روغن سرخ کنید و در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس با سس یا سبزیجات دلخواهتان میل نمایید.