4042

طرز تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای

مواد لازم:
اسفناج: 500 گرم
روغن مایع: مقدار کافی
سیب زمینی: یک عدد
پنیر چدار رنده شده: نصف لیوان
آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 3 عدد
نمک فلفل: مقدار کافی
هویچ: 2 عدد
آرد سوخاری: مقدار کافی


در ترکیه یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و معروف کوفته ها هستند که انواع مختلفی دارند و به شکلهای مختلفی درست می شوند. یکی از کوفته های معروف ترکیه ای کوفته اسفناج است و این غذای خوشمزه ترکی دارای سبزیجاتی مانند اسفناج است و غذایی است که برای گیاهخواران بسیار مناسب است چون در آن از گوشت استفاده نمی شود و به علت داشتن سبزیجات بسیار مقوی و پر از ویتامین است. این کوفته اسفناج ترکیه پس از آماده شدن در تخم مرغ فرو رفته و در آرد سوخاری غلتانیده می شود و سپس در روغن سرخ می شود. این غذا برای وعده غذایی شام بسیار مناسب است و طرز تهیه آن خیلی راحت است.


مرحله اول تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای:
برای شروع کار سراغ ماده اصلی این غذا یعنی اسفناج می رویم. 500 گرم اسفناج را شسته و با آب و نمک ضد عفونی می کنیم و سپس با چاقو آنها را ریز می کنیم. سپس داخل روغن برای 2 دقیقه تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

 

مرحله دوم تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای:
در ادامه کار یک عدد سیب زمینی را شسته و آن را داخل یک قابلمه آب می ریزیم و درب قابلمه را بسته و سیب زمینی را آبپز می کنیم. سپس وقتی سیب زمینی پخت، آن را از قابلمه بیرون آورده و با چاقو آن را پوست می کنیم. سپس سیب زمینی را در حالتی که داغ است با گوشت کوب له می کنیم و یا با رنده سیب زمینی را رنده می کنیم.


مرحله سوم تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای:
سپس 2 عدد هویچ را شسته و پوست می کنیم و هویچ را داخل یک ظرف آب می ریزیم و آن را آبپز می کنیم. سپس هویچ را با چاقو به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم. در این مرحله همه مواد آماده شده یعنی اسفناج سرخ شده و سیب زمینی له شده و هویچ نگینی خرد شده و پنیر چدار رنده شده را داخل یک کاسه می ریزیم.


مرحله چهارم تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای:
در ادامه یک عدد تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده آن را با چنگال هم می زنیم و آنها را قاطی می کنیم و سپس به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم .سپس مقدار کافی نمک و فلفل برای مزه دار شدن مواد کوفته اسفناج اضافه می کنیم و برای اینکه خمیر کوفته شل نباشد و غلطت کافی را داشته باشد یک قاشق غذاخوری آرد سفید و 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. اکنون خمیر کوفته اسفناج ما آماده است.


مرحله پنجم تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای:
در ادامه کار، از خمیر تهیه شده در مرحله قبل چونه هایی اندازه توپ پینگ پنگ برداشته و آن را کف دست همانند کتلت باز می کنیم. تمام خمیر را به همین شکل آماده می کنیم.

 

مرحله ششم تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای:
در ادامه کار رومال را درست می کنیم و 2 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف می شکنیم و با چنگال خوب هم می زنیم تا زرده و سفیده قاطی شود. سپس داخل یک ظرف دیگر نیز مقدار کافی آرد سوخاری می ریزیم. سپس کوفته های تهیه شده در مرحله قبل را ابتدا داخل تخم مرغ همزده می غلتانیم و سپس در ظرف آرد سوخاری می غلتانیم.


مرحله هفتم تهیه کوفته اسفناج ترکیه ای:
در ادامه داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد کوفته های تهیه شده در مرحله قبل را که در آرد سوخاری غلتانیده بودیم را در روغن داغ از هر دو طرف سرخ می کنیم تا طلایی شود. اکنون کوفته اسفناج ما آماده است. این غذا را در ظرف مناسبی می گذاریم و برای شام همراه با نان میل می کنیم.

نوش جان!