طرز تهیه کوردن بلو تنوری
مواد لازم:
سینه مرغ: 2 عدد
ژامبون: 200 گرم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
آرد سوخاری: نصف پیمانه
پنیر پارمسان: 2قاشق غذاخوری
جعفری: به مقدار لازم
شیر: 3 پیمانه
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
کره: کره 2 قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مرحله ی اول تهیه ی کوردن بلو تنوری:
دو عدد سینه ی مرغ را خوب بشوییم و بعد از خشک شدن آن را از وسط باز می کنیم. یک کاغذ روغنی یا نایلون فریزر را تا کرده، سینه ی مرغ باز شده را در وسط آن می گذاریم و با وردنه یا گوشکوب روی آن به آرامی می کوبیم چون وردنه با کاغذ در تماس است از پاره شدن سینه ی مرغ جلوگیری می کند.
مرحله ی دوم تهیه ی کوردن بلو تنوری:
سینه ی مرغ را باز کرده وسطش ژامبون و پنیر پیتزا به اندازه ی دلخواه می ریزیم بعد آن را بصورت رول می پیچیم و داخل قالب کیک سینه های مرغ را می چینیم.
مرحله ی سوم تهیه ی کوردن بلو تنوری:
در یک تابه کوچک دو قاشق غذاخوری کره می ریزیم شعله را کم کنیم تا به آرامی کره ذوب شود. بعد دو قاشق غذا خوری آرد سفید را داخلش می ریزیم و کمی با هم تفت می دهیم. بعد سه پیمانه شیر را نیز به آن اضافه می کنیم دو قاشق پنیر پارمسان و یک قاشق چایخوری سس خردل را با نمک و فلفل داخل تابه می ریزیم و هم می زنیم.
از سسی که درست کردیم روی سینه ی مرغ می ریزیم و روی سس، جعفری خرد شده و سه قاشق پنیر پارمسان و نصف پیمانه آرد سوخاری می ریزیم.
مرحله ی چهارم تهیه ی کوردن بلو تنوری:
قالب را به مدت چهل و پنج دقیقه در دمای 190درجه در فر می گذاریم حتما فر را ده دقیقه مانده گرم کنید.
کوردن بلو تنوری ما آماده است. با سس قرمز میل کنید.
نوش جان!