4025

طرز تهیه کوپه

مواد لازم:
بادم: یک عدد
سینه مرغ: یک عدد بزرگ
زرشک: 2 قاشق
گردو خرد شده: یک قاشق
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
رب گوجه: به مقدار لازم
برنج: 2 لیوان
سیب زمینی: یک عدد متوسط
زرده تخم مرغ: یک عدد
بادمجان: یک عدد
پیاز: یک عدد

 

 کوپه یا همون گردالی های خوشمزه از جمله غذاهای محلی استان های غربی کشور از جمله کرمانشاه و دزفول هست.


مرحله اول تهیه کوپه:
سینه مرغ رو با ادویه بزارید تا آبپز بشه .بادمجون رو بصورت نگینی کوچیک خورد میکنیم و نمک میزنیم و میزاریم کمی بمونه. مرغ آبپز شده رو ریش ریش کرده و با پیاز تفت میدیم و ادویه(نمک زرد، چوبه، رب گوجه) رو اضافه میکنیم و بعد از تفت مرغ بادمجون های نگینی شده رو آبکش کرده و به مرغ اضافه میکنیم. در ظرف رو قرار میدیم تا بادمجون خوب نرم بشه و پخته بشه. زرشک و گردو رو اضاف میکنیم. حواستون باشه زرشک خیلی سیاه نشه. مواد داخل کوپه آمادس.

 

مرحله دوم تهیه کوپه:
برنج را به شیوه کته با نمک و بدون روغن پخته و خوب له میکنیم سپس سیب زمینی پخته شده و له شده رو با زرده تخم مرغ به آن اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا یک دست شود . یه خمیر چسبناک بدست میاد.
یه ظرف آب بزارید کنار دستتون و کف دستتون رو خیس کنید و یه گلوله از خمیر رو کف دستتون پهن کنید و مقداری از مایه آماده شده رو داخل خمیر قرار بدین .

بعد از پیچیدن خمیر گلوله های آماده رو توی آرد سوخاری (ارد معمولی هم میتونید استفاده کنید)غلط بدید و سرخ کنید. غذا آمادس نوش جان.
نکته: مواد استفاده شده داخل کوپه دلخواه است و میتونید به سلیقه خودتون تغییرش بدید. مثلا پنیر پیتزا اضافه کنید تا کوپه شما موقع خوردن کش بیاد یا اینکه قارچ و گوشت رو جایگزین مرغ کنید. همچنین میتونید از سبزی های معطر یا سیر استفاده کنید.