4012
طرز تهیه کمپوت میوه های تابستانی
مواد لازم:
شکر: 100 گرم
آب: 250 میلی لیتر
هلو: 2 عدد
شلیل: 2 عدد
گلابی: 2 عدد
گیلاس: 100 گرم
توت فرنگی: 100 گرم
برای تهیه شربت کمپوت، آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و در مایکرویو به مدت 4 دقیقه قرار دهید تا غلیظ شود، در طول این زمان حتما هم بزنید تا ته نگیرد. در ظرفی هلو، شلیل و گلابی را پوست بگیرد اما پوستشان را دور نیندازید سپس هسته های آنها را جدا کنید و میوه هارا خرد کنید. هسته های گیلاس را با دستگاه هسته گیر جداکنید. توت فرنگی ها را نیز خرد کنید. میوه ها را داخل شربت بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با درجه ی تند در دستگاه بگذارید تا نرم شوند.
میوه ها را از شربت جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید، پوست میوه ها را در شربت بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه با درجه ی تند در مایکرویو قرار دهید تا غلیظ شود. سپس روی میوه ها بریزید. کمپوت را داخل یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد آن را سرو کنید.
شکر: 100 گرم
آب: 250 میلی لیتر
هلو: 2 عدد
شلیل: 2 عدد
گلابی: 2 عدد
گیلاس: 100 گرم
توت فرنگی: 100 گرم
برای تهیه شربت کمپوت، آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و در مایکرویو به مدت 4 دقیقه قرار دهید تا غلیظ شود، در طول این زمان حتما هم بزنید تا ته نگیرد. در ظرفی هلو، شلیل و گلابی را پوست بگیرد اما پوستشان را دور نیندازید سپس هسته های آنها را جدا کنید و میوه هارا خرد کنید. هسته های گیلاس را با دستگاه هسته گیر جداکنید. توت فرنگی ها را نیز خرد کنید. میوه ها را داخل شربت بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با درجه ی تند در دستگاه بگذارید تا نرم شوند.
میوه ها را از شربت جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید، پوست میوه ها را در شربت بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه با درجه ی تند در مایکرویو قرار دهید تا غلیظ شود. سپس روی میوه ها بریزید. کمپوت را داخل یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد آن را سرو کنید.