4011
طرز تهیه کمپوت میوه گرم
مواد لازم:
زردآلو: 70 گرم
آلو بخارا: 70 گرم
سیب: 70 گرم
انجیر: 70 گرم
گلابی: 100 گرم
آب: 2 فنجان
لیمو: 1عدد
دارچین: مقدار لازم
کشمش: 70گرم
برای تهیه این کمپوت طبیعی، لازم است میوه های خشک از شب قبل درون یک ظرف آب کاملاً خیس بخورند. آبی که میوه ها را در آن خیس داده اید با 2 فنجان آب معمولی مخلوط کنید. آب یک عدد لیمو را بگیرید، اگر در دسترس نبود دو قاشق چایخوری آب لیمو و کمی دارچین به این آب اضافه کنید.
مایع را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد وقتی به جوش آمد، میوه های خشک و گلابی و سیب تکه شده را درون آن بریزید تا با حرارت اندک برای 15 دقیقه بپزند و کاملاً نرم شوند. سپس آنها را از ظرف خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید. باید شربت را کمی غلیظ تر کنید پس به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند و غلیظ شود. شربت را روی میوه ها بریزید. دسر ساده و مقوی شما آماده است. نوش جان
زردآلو: 70 گرم
آلو بخارا: 70 گرم
سیب: 70 گرم
انجیر: 70 گرم
گلابی: 100 گرم
آب: 2 فنجان
لیمو: 1عدد
دارچین: مقدار لازم
کشمش: 70گرم
برای تهیه این کمپوت طبیعی، لازم است میوه های خشک از شب قبل درون یک ظرف آب کاملاً خیس بخورند. آبی که میوه ها را در آن خیس داده اید با 2 فنجان آب معمولی مخلوط کنید. آب یک عدد لیمو را بگیرید، اگر در دسترس نبود دو قاشق چایخوری آب لیمو و کمی دارچین به این آب اضافه کنید.
مایع را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد وقتی به جوش آمد، میوه های خشک و گلابی و سیب تکه شده را درون آن بریزید تا با حرارت اندک برای 15 دقیقه بپزند و کاملاً نرم شوند. سپس آنها را از ظرف خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید. باید شربت را کمی غلیظ تر کنید پس به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند و غلیظ شود. شربت را روی میوه ها بریزید. دسر ساده و مقوی شما آماده است. نوش جان