3997

طرز تهیه کلوچه ی سبزیجات

مواد لازم:
آرد: نیم کیلو
ذرت: 300 گرم
قارچ: نیم کیلو
شیر: 2 لیوان
شکر: یک قاشق
نمک: به میزان لازم
فلفل دلمه ای: یک عدد
جعفری: 200 گرم
بکینگ پودر: به مقدار لازم
روغن: به میزان لازم
خمیر پیتزا: به میزان لازم
رب: یک قاشق
زردچوبه: به مقدار دلخواه


مرحله اول تهیه خمیر مخصوص کلوچه:
ابتدا باید خمیر مخصوص کلوچه را درست کنید.آرد را دوبار الک کنید و به آن ۱ قاشق نمک و دو قاشق شکر بیافزایید و آن را درظرف مناسب بریزید و کم کم شیر را به آن اضافه کنید. آرد را خوب هم بزنید نوک قاشق بکینگ پودر هم اضافه کنید تا با شیر مخلوط شود. اکنون خمیر را در ظرفی بگذارید و روی آن را با پارچه تمییز بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند. (میتوانید از خمیر های آماده مخصوص پیراشکی نیز استفاده کنید.)


مرحله دوم تهیه کلوچه سبزیجات:
قارچ را بشویید و خورد کنید و سرخ کنید. هنگامی که به خوبی سرخ شد به آن فلفل دلمه را هم بیافزایید و کمی دیگر تفت دهید.

 

مرحله سوم تهیه کلوچه سبزیجات:
هنگامی که مواد سرخ شدن به آن جعفری ریز شده و کنسرو ذرت را اضافه کنید همچنین به آن نمک و زردچوبه و رب را هم بیافزایید و همه ی مواد را به خوبی باهم به مدت 5 دقیقه تفت دهید.


مرحله چهارم تهیه کلوچه سبزیجات:
اکنون سفره ی تمیزی پهن کنید و روی آن آرد بپاشید. از خمیر بردارید و روی سفره تخت کنید و با وردنه آن را به قطر نیم سانت نازک کنید. دقت کنید اگر خمیر به دست چسبید یعنی حتما نیاز است مقدار دیگری آرد به آن اضافه کنید. خمیر را به صورت مربعی قالب بزنید و از مواد ترکیب سبزیجات برداشته و داخل خمیر بپیچید. میتوانید روی ان کنجد بپاشید.

 

مرحله پنجم تهیه کلوچه سبزیجات:
سینی فر را چرب کنید و کلوچه ی سبزیجات را درون سینی بچینید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه در دمای متوسط فر پخته شود. 2 دقیقه قبل از اینکه فر را خاموش کنید مقداری پنیر پیتزا روی هر کلوچه بریزید تا بپزد. کلوچه ما آماده ست.

نوش جان