3986

طرز تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو

مواد لازم:
آرد: 2 ½ فنجان
کره: 1 فنجان
پودرقند: 1 پیمانه
گلاب: 1 قاشق چایخوری
زردآلو: 2.5 کیلوگرم
آب: 1/4 فنجان (60 میلی لیتر)
شکر: 1.800 کیلوگرم
آبلیمو: 1/4 فنجان (60 میلی لیتر)

مرحله اول تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و بعد توی دو سینی کاغذ پوستی را پهن کنید. برای 12 عدد کلوچه به این مواد نیاز دارید. 1 فنجان کره نرم شده و 1 پیمانه پودر قند و 1 قاشق چایخوری گلاب و 2 ½ فنجان آرد همه منظوره و مربای زردآلو آرد همه منظوره: آرد کیک، آرد بدون گلوتن یا آرد خود به خود را جایگزین نکنید. همه منظوره به کوکی ها بهترین بافت را می دهد بدون اینکه با آرد کیک خیلی نرم شوند و یا با آرد خود به خود ترد شوند.پودر قند: قوام سبک پودر شکر یا شکر شیرینی پزی برای مخلوط کردن با کره برای ایجاد کرم خامه ای بهتر است. اگر از شکر گرانول استفاده کنید بافت مناسبی بدست نمی آورید. و اگر از شکر قهوه ای استفاده کنید، رطوبت بیش از حد و رنگ نامناسب روی شیرینی ها دریافت خواهید کرد.
مرحله دوم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
در یک کاسه بزرگ همزن یا با استفاده از همزن برقی، کره نرم شده و پودر قند را با هم خامه بزنید. گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. آرد را هر بار یک فنجان اضافه کنید و با قاشق چوبی یا کفگیر لاستیکی مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. ممکن است بخواهید از دستان خود استفاده کنید زیرا خمیر ممکن است شکننده باشد. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.خمیر را با استفاده از یک قاشق فنری یا دستان خود به توپ های به اندازه 1 ½ قاشق غذاخوری تقسیم کنید. 20-24 توپ درست میشود.
مرحله سوم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
توپ ها را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید، آنها را طوری بچینید که حدود 2 اینچ از هم فاصله داشته باشند.از انگشت شست خود برای ایجاد فرورفتگی در مرکز شیرینی استفاده کنید و حدود نصف قاشق چایخوری مربا را داخل آن بریزید.به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کوکی ها سفت شوند، کمی باز شوند و کف آن ها کمی طلایی شود، بپزید.به مدت 10 دقیقه روی سینی فر خنک کنید سپس به توری های سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. این کوکی ها تا 2 هفته به خوبی در یخچال نگهداری می شوند. دستورالعمل انجماد: اینها را از قبل درست کرده و تا زمان پخت در فریزر نگهداری کنید. کوکی ها را شکل دهید و روی سینی فر قرار دهید. هنگامی که منجمد می شوند، می توانید آنها را تا یک ماه به کیسه یا ظرف ایمن فریزر منتقل کنید. وقتی آماده پخت شد، نیازی به آب کردن نیست. فقط طبق دستور پخت کنید و 2-3 دقیقه زمان پخت اضافه کنید.

مرحله چهارم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
این دستور کلاسیک مربای زردآلو را که با زردآلوهای شیرین، رسیده و آبدار در اوج فصل درست می شود، تنها چیزی که برای تهیه این مربای خوشمزه نیاز دارید سه ماده است: فقط زردآلو تازه، شکر و آب لیمو – بدون نیاز به پکتین.این مقدار مواد به شما 12 شیشه 250 میلی لیتری مربا میدهد. برای دقت، توصیه می کنیم مواد خود را وزن کنید. این بهترین نتایج را به همراه خواهد داشت.2.5 کیلوگرم زردآلو تازه - 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) آب و 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) آب لیموی تازه فشرده و 1.800 کیلوگرم شکر گرانول
مرحله پنجم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
برای استریل کردن ششه ها: فر را با دمای 130 درجه سانتیگراد (270 فارنهایت) گرم کنید.از ظروف شیشه ای، با درب فلزی هوا بند استفاده کنید. شیشه ها و درب ها را بشویید. در صورت شستن با دست، از آب گرم و صابون استفاده کنید و سپس آنها را به خوبی بشویید.یا آنها را در ماشین ظرفشویی بشویید. شیشه ها و درب ها را روی سینی فر قرار دهید. حداقل 20 دقیقه در فر گرم کنید.

مرحله ششم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
برای تهیه مربا: 2 بشقاب یا نعلبکی کوچک ضد حرارت را در فریزر قرار دهید تا خنک شود .زردآلوها را بشویید و خشک کنید. هر گونه لکه جزئی را از بین ببرید سپس آنها را از وسط نصف کنید و سنگ ها را جدا کنید. زردآلوها را در یک قابلمه بزرگ و پهن بریزید و آب لیمو و آب را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​بگذارید بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی دسته بلند هم بزنید. در قابلمه را بپوشانید و به مدت 10 تا 15 دقیقه مرتباً هم بزنید تا زردآلوها نرم و پخته شوند.
مرحله هفتم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
در این مرحله، اگر مربای ضخیم کمتری را ترجیح می دهید، می توانید آن را با استفاده از مخلوط کن دستی مخلوط کنید. برای این کار قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکر را به زردآلوها اضافه کنید و بدون اینکه بجوشد مدام هم بزنید تا شکر حل شود.بعد از حل شدن شکر، حرارت را زیاد کرده و میوه را به جوش بیاورید تا مایع آن بپزد. پختن را بدون درپوش ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید تا مطمئن شوید که مخلوط به کف تابه نچسبد و نسوزد.با کم شدن مخلوط، مرتب هم بزنید. در این مرحله مربا توجه شما را می طلبد بنابراین از اجاق گاز دور نشوید. هر ضایعاتی را که تشکیل می شود با قاشق جدا کنید. وقتی مربا غلیظ تر به نظر می رسد، پس از حدود 20 دقیقه جوشاندن، حرارت را خاموش کنید و مقدار کمی از مربا را در یک بشقاب سرد قرار دهید. اجازه دهید یک دقیقه بماند تا خنک شود سپس انگشت خود را در مربا فشار دهید. اگر چروک شد، حتی کمی، آماده است. اگر هنوز کاملا مایع بود، آن را به مدت 5 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید و دوباره چک کنید.
مرحله هشتم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
همچنین می توانید از دماسنج برای بررسی نقطه تنظیم استفاده کنید. برای استفاده از این روش به دماسنج قند نیاز دارید. دماسنج را به کنار تابه خود ببندید. وقتی دماسنج 104 درجه سانتیگراد (220 فارنهایت) را نشان داد مربا آماده است.وقتی مربا به نقطه سفت شدن رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. اگر روی سطح مربا لکه ای بود، با قاشق بردارید یا یک قاشق چایخوری کره اضافه کنید و خوب هم بزنید. این تفاله را حل می کند.اجازه دهید مربا حدود 10 دقیقه بماند تا میوه جا بیفتد. این اطمینان حاصل می کند که هر تکه میوه به طور مساوی در سراسر مربا توزیع می شود. بدون ایستادن، میوه تا بالای شیشه بالا می رود.
مرحله نهم تهیه کلوچه غرایبه با مارمالاد زرد آلو
مربا را هم بزنید و با احتیاط داخل شیشه های گرم شده و استریل شده بریزید. شما باید خیلی مراقب باشید.بلافاصله شیشه ها را با درب های استریل شده محکم ببندید.هنگامی که مربا را در شیشه های خود می ریزید همچنان مایع باقی می ماند. تنظیم کامل آن می تواند تا 48 ساعت طول بکشد. وقتی خنک شد، هر گونه ریخته شده را از شیشه ها جدا کنید و تاریخ و نام را روی آن برچسب بزنید. مربا را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. هنگام استفاده از مربا، همیشه از یک قاشق تمیز و خشک استفاده کنید تا از آلودگی جلوگیری شود. پس از باز کردن شیشه، برای احتیاط بیشتر، آن را در یخچال نگهداری کنید.