3953

طرز تهیه کفشدوزک های پنیری

مواد لازم:
پنیر موزارلا: 226 گرم
گوجه فرنگی: 7 عدد
گوجه گیلاسی: 7 عدد
زیتون سیاه: به میزان لازم
ریحان: به میزان لازم

مرحله اول تهیه کفشدوزک های پنیری
در این مرحله تمام موادی که برای این پیش غذا لازمه آماده کنید مانند پنیر موزارلا را به یک اندازه مساوی آن را اریب یا دایره برش بزنید ، گوجه گیلاسی را از طولی به دو نیم برش بزنید و در ظرفی بریزید و زیتون های سیاه را بدون هسته کنید و برگ ریحان تازه را از ساقه جدا و آن را شسته و بگذارید تا خشک شود. و ژل رنگی خوراکی به رنگ مشکی برای خالهای روی کفشدوزک مورد نیاز است.حتما برگ های ریحان را در یک سایز و اندازه انتخاب کنید و پنیر را هم در یک سایز برش زده پنیر ها خیلی نازک و یا ضخیم نباشد و بعد هم میتوانید از رنگهای مختلف خوراکی سالم استفاده کنید و یا از آن ظرف نظر کنید.
مرحله دوم تهیه کفشدوزک های پنیری
سپس پنیر ها را در یک ظرف دلخواه با فاصله بچینید و روی هر کدام از قسمت های پنیر 1 برگ ریحان قرار دهید. گوجه گیلاسی ها را از بالا به پایین به سمت پایین وسط (عمودی) نصف کنید و یک شکاف کوچک در مرکز پشت برش دهید تا بال ها ایجاد شود. نصف گوجه فرنگی را روی برگ ریحان قرار دهید. انتهای یک زیتون را برش دهید و آن تکه کوچک را از وسط برش دهید. انتهای هر نیمه را برش دهید تا یک سر ایجاد شود. سر را روی گوجه فرنگی قرار دهید.از ژل رنگی برای ایجاد لکه بر روی کفشدوزک استفاده کنید.

مرحله سوم تهیه کفشدوزک های پنیری
لطفاً روی ژل سیاه خوراکی توجه داشته باشید - اگر آشپزخانه شما گرم است، از گوجه فرنگی جدا می شود. بهتر است کمی به نقطه فشار وارد کنید تا روی گوجه فرنگی ثابت بماند. بعد بلافاصله آن را سرو کنید .

مرحله چهارم تهیه کفشدوزک های پنیری
اگر دوست دارید این کفشدوزک ها را روی بیسکویت قرار دهید شما به 24 عدد کراکر و6 توپ های پنیر موزارلای تازه 2/5 سانتی، هر کدام را 4 برش بزنید و 24 برگ ریحان تازه و 12 عدد گوجه گیلاسی از وسط نصف شده و 6 عدد زیتون سیاه بدون هسته، 1 ساقه پیازچه، که قسمت سبز آن را فقط به 48 نوار نازک برش بزنید و 2 قاشق غذاخوری لعاب بالزامیک و 1/4 قاشق چایخوری دانه کنجد سیاه مورد نیاز است.تمام سبزیجات را اول تمیز و بشوریید و بعد از خشک شدن کامل آن را شروع به برش زدن کنید.
مرحله پنجم تهیه کفشدوزک های پنیری
شما براحتی میتوانید روی یک تخته یا توی ظرف مورد نظرتان کراکر یا بیسکوییت ها را بچینید و روی هر کدام 1 تکه پنیر موزارلا برش خورده قرار دهید و بعد یک برگ ریحان روی هر کدام بگذارید. همانطور که در عکس نشان داده شده است، با گوجه فرنگی، زیتون و پیاز تزئین کنید تا شبیه کفشدوزک شود. با یک برس از لعاب بالزامیک روی گوجه فرنگی ها بمالید و کمی هم از دانه های کنجد سیاه بپاشید. سپس روی پیازچه های برش خورده قرار دهید تا فرم زیبایی بگیرد اولین و مهم‌ترین نکته در انتخاب پیش‌ غذا این است که به‌ یاد‌ داشته باشید هدف اصلی سرو پیش غذا ایجاد تنوع است، بنابراین سعی کنید پیش غذای خوشمزه و متنوع را انتخاب نمایید. اگر میزبان مهمانی هستید، در نظر داشته باشید احتمالاً بسیاری از افراد غذاهای کم‌چرب و کم‌شیرین‌ می‌خورند و یا ممکن است گیاهخوار باشند بنابراین باید برای تمامی افراد، پیش غذاهای مناسب را انتخاب کنید. اگر به دنبال پیش غذا رژیمی هستید بهتر است انواع سبزیجات پخته‌ را امتحان کنید. حتما اندازه ها کوچک و یکسان باشد ، از ترکیبات حساسیت‌زا مانند باقالی و بادام‌زمینی در پیش غذا استفاده‌ نکنید چون شاید افرادی به آن آلرژی داشته باشند. حتما برای همه گروه های سنی توجه کرده و آن را تهیه کنید. سعی کنید حتما چند مدل از ترکیبات متنوع درست کنید تا همه افراد شرکت در مهمانی بتوانند از تمام مواد استفاده کنند.