3950

طرز تهیه کشمش پلو محلی

مواد لازم:
برنج: 500 گرم
عدس: 70 گرم
کشمش: 70 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: دو قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
شوید خشک: 50 گرم


برنج را خیس نموده و عدس را نیز که شب قبل خیس کرده ایم به مدت 25 دقیقه آبپز میکنیم. برنج را در ظرفی مناسب حاوی یک لیتر آب جوش میریزیم تا دانه های آن نرم شوند. در تابه ای پیاز را سرخ نموده و زردچوبه، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه میکنیم. مواد را کمی تفت داده و عدس و شوید را نیز اضافه میکنیم. در آخر کشمش را روی مواد میریزیم و کمی تفت میدهیم و تابه را از روی شعله برمیداریم. وقتی دانه های برنج خوب نرم شد، آنرا آبکش نموده و با مواد مخلوط میکنیم. غذا را در قابلمه میگذاریم تا دم بکشد.