3942

طرز تهیه کشک بادمجان شمالی

مواد لازم:
بادمجان: یک عدد بزرگ
کشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نعنا: 2 پر
پیاز محلی: 5 عدد کوچک
سیر محلی: 6 حبه
گردو خرد شده: یک عدد
آب: یک استکان
آب نارنج: به مقدار لازم
رب گوجه: یک قاشق مرباخوری


مرحله ی اول تهیه کشک بادمجان شمالی:
ابتدا یک عدد بادمجان بزرگ را خوب بشوییم و پوست بکنیم بعد آن را با چاقو برش دهیم و به آن نمک و زردچوبه بزنیم و بگذاریم یک ساعت بماند تا هنگام سرخ کردن روغن کمتری به خود بگیرد.

 

مرحله دوم تهیه کشک بادمجان شمالی:
شش حبه سیر و پنج پیاز محلی را رنده کنید که ریز و درشت خرد کردن بستگی به سلیقه ی شما دارد. در ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزید و بعد از گرم شدن بادمجانها را سرخ کنید توجه کنید بادمجان خیلی سرخ نشود و حالت بخارپز با شعله ی کم بخود بگیرد.


مرحله سوم تهیه کشک بادمجان شمالی:
در این مرحله بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال می گذاریم تا روغنش گرفته شود در روغن ماهیتابه پیاز و سیر رنده شده را سرخ می کنیم و به آن نمک و زردچوبه می زنیم.

 

مرحله چهارم تهیه کشک بادمجان شمالی:
بادمجانها را با گوشتکوب دستی می کوبیم تا خوب له شوند.  بعد به داخل ماهیتابه می ریزیم و خوب هم میزنیم شعله را کم کنیم تا کمی تفت بخورد. بعد دو قاشق غذا خوری سر پر کشک می ریزیم و دوباره هم میزنیم کمی نمک و آب نارنج هم میریزیم در صورت تمایل یک قاشق مربا خوری رب هم میتوانیم بریزیم کمی هم می زنیم بعد یک استکان آب میریزیم و می گذاریم بیست دقیقه تا نیم ساعت با شعله ی کم جوش بخورد. هر پنج دقیقه هم بزنیم تا ته نگیرد.  یک گردوی خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هم میزنیم کمی نعنا هم به موادمان اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خوب جا بیفتد.

غذا آماده است نوش جان.