طرز تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا
مواد لازم:
ذرت پخته: 400 گرم
پنیر پیتزا: 2 پیمانه
آرد: یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی: یک عدد
خامه: یک پیمانه
نمک فلفل: مقدار کافی
شیر: 2 پیمانه
کره: 20 گرم
امروزه یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار کسرول ها هستند. کسرول غذایی است که در همان ظرفی که اماده و پخته می شود، در همان ظرف سرو می شود. کسرول ها انواع مختلفی دارند و یکی از خوشمزه ترین آن ها که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در زمان اندک درست می شود، کسرول ذرت است. این غذا را می توان هم برای شام و یا بعنوان پیش غذا استفاده کرد و سرو کرد. برخی افراد برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن مرغ و یا گوشت تکه ای و یا قارچ و... اضافه می کنند که اختیاری است.
در این مطلب طرز تهیه کسرول ذرت را که شامل ذرت پخته و سیب زمینی و آرد و خامه و پنیر پیتزا و ادویه و شیر است را برایتان می نویسم و امیدوارم برای خود و خانواده تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مرحله اول تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا :
ابتدا و برای شروع از 400 گرم ذرت 200 گرم خامه را به صورت ذرت خامه ای آماده می کنیم و برای این منظور؛ 200 گرم از ذرت ها را داخل یک قابلمه می ریزیم. سپس به آن 20 گرم کره و یک پیمانه شیر اضافه می کنیم و نمک و فلفل را نیز به مقدار کافی به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کره اب شود و شیر بجوشد.
مرحله دوم تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا :
سپس در ادامه یک پیمانه شیر را با 1 قاشق غذاخوری آرد مخلوط می کنیم و آن را خوب قاطی می کنیم. سپس شیر و آرد حل شده را به قابلمه ذرت در مرحله قبل اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم تا کم کم شیر غلیظ شود و آرد از خامی گرفته شود و بوی خامی ندهد.
مرحله سوم تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله یک پیمانه پنیر پیتزا را به قابلمه حاوی ذرت و شیر اضافه می کنیم و آن را خوب با مواد مخلوط می کنیم تا پنیر باز شود. اکنون ذرت خامه ای ما اماده است. آن را کنار می گذاریم و سراغ بقیه مراحل می رویم.
مرحله چهارم تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله یک عدد سیب زمینی را با آب می شوریم و آن را داخل یک قابلمه می اندازیم و قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم و سیب زمینی را همراه با آب، آبپز می کنیم. سپس وقتی سیب زمینی پخت، اجازه می دهیم تا سرد شود. سپس سیب زمینی را پوست می کنیم و با رنده آن را رنده می کنیم و سیب زمینی رنده شده را داخل یک ظرف می ریزیم.
مرحله پنجم تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا:
سپس در ادامه در این مرحله ذرت خامه ای تهیه شده در مراحل قبل را به همراه 200 گرم ذرت پخته شده ، داخل ظرف حاوی سیب زمینی رنده شده می ریزیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم. سپس نمک و فلفل را به مقدار کافی همراه با یک پیمانه خامه صبحانه به مواد اضافه می کنیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم. اکنون مایه کسرول ذرت ما آماده است و فقط باید آن را در فر پخت.
مرحله ششم تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله یک ظرف پیرکس و نشکن را بر می داریم و مایه کسرول ذرت تهیه شده در مرحله قبل را داخل ظرف می ریزیم و روی آن را با پشت قاشق صاف می کنیم. سپس یک پیمانه پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم بطوری که تمام سطح آن را پنیر پیتزا بپوشاند.
مرحله هفتم تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله ظرف مورد نظر را داخل فر که از 20 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم، برای مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا خوب مواد ما بپزند. سپس در 5 دقیقه آخر پخت، گریل فر را نیز روشن می کنیم تا روی غذا طلایی شود.
سپس وقتی غذا پخت، ان را از فر بیرون می آوریم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم و برای وعده غذایی شام همراه با زیتون و سبزی خوردن و سالاد شیرازی و... و یا بعنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس آن را میل می کنیم.
نوش جان.