3930

طرز تهیه کره وانیلی

مواد لازم:
خامه: 2 فنجان
وانیل: یک غلاف
پودرقند: یک قاشق غذاخوری

مرحله اول تهیه کره وانیلی
در ابتدا شاید برای شما هم سوال باشد که دوغ بوجود آمده را چکار کنم و شما براحتی دوغ تخلیه شده از این کره خانگی را می توان در هر دستور غذایی که خواستار دوغ است استفاده کنید. با این حال ، آن را به عنوان دوغ کارخانه ایی که ترش است نمیتوان جایگزین کرد، ولی می توانید با افزودن یک قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو قبل از استفاده از آن اضافه کنید. هنگام برداشتن دوغ از کره مراقب باشید - اگر این کار را به خوبی انجام ندهید ، کازئین موجود در دوغ می تواند خراب شود و روی عمر مفید کره تأثیر بگذارد. پس در ابتدای کار اول خامه تازه یا خامه زده شده و همینطور یک غلاف وانیل را آماده و میتوانید از یک قاشق غذاخوری پودر قند اختیاری ، از پودر قند یا شکر جایگزین دلخواه استفاده کنید ، خامه را یا در مخلوط کن ایستاده یا در یک شیشه بزرگ (با استفاده از همزن دستی) بریزید و خامه را کاملا هم زده و مخلوط کنید. قبل از سفت شدن به خامه ایی و در نهایت به کره تبدیل می شود - جایی که جامدات چربی از مایعات دوغ جدا می شوند.

 

مرحله دوم تهیه کره وانیلی
وقتیکه کره جامد شده از دوغ شد، دوغ را از کره جدا و در یک ظرف دیگر بریزید، سپس با دست کره را خوب فشار دهید تا جایی که ممکن است دوغ اضافه از کره خارج شود. در این مرحله باید کره را آبکش کرده و بشویید تا تمام دوغ باقی مانده روی کره برداشته شود - این مهم است زیرا روی عمر مفید و طعم کره تأثیر می گذارد. برای انجام این کار ، من یک کاسه را با آب و یخ پر می کنم ، کره را به آب اضافه می کنم و آن را به خوبی در بین دستان خود فشار می دهم تا جایی که ممکن است از دوغ خارج شود.  پس کره را کاملا در آب یخ بشویید، تا باقی مانده باترمیلک از بین برود.

 

مرحله سوم تهیه کره وانیلی
کره را توی یک کاسه قرار دهید و وانیل را از طول به دو نیم کنید و با یک چاقوی کوچک ، دانه های سیاه وانیل را با پشت چاقو تمام دانه ها را خرد کرده و به کاسه حاوی کره اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.همچنین می توانید این کار را در مخلوط کن یا میکسر هم انجام دهید تا کره وانیل به سرعت مخلوط شود و در دمای محیط ذوب و نرم نشود. پس از آماده شدن ، کره وانیلی را توی یک ظرف درب بسته ضد هوا بریزید یا آن را روی یک تکه کاغذ روغنی/یا پلاستیکی بریزید ، آن را مانند یک استوانه 3 سانتی رول کنید و انتهای آن را بچرخانید. کره را در یخچال بگذارید تا سرد و سفت شده و برای استفاده آماده شود.


مرحله چهارم کره وانیلی
شما براحتی میتوانید کره محلی یا کارخانه ایی را تهیه و وانیل را به آن اضافه کنید ولی تهیه این کره از خامه به دست خودتون بسیار لذت بخش است و علاوه بر این ، چندین روش برای تطبیق دستور غذا با ترکیبات اضافی و ترکیب طعم وجود دارد. پس از آماده شدن ، کره وانیلی می توانید روی انواع غذاهای پخته شده و حتی سبزیجات و پروتئین کباب یا سرخ شده قرار داده شود. شما میتوانید یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید تا به شیرینی دلخواه خود برسید. یا می توانید با طعم های مختلف آزمایش کنید. رنده شده پوست پرتقال یا لیمو و غیره پیشنهاد می کنم در کل بین 1-2 قاشق غذاخوری رنده شده از پوست مرکبات را اضافه کنید.حتی میتوانید با افزودن دارچین به کره وانیل ساده یا عسل نیز طعم خوشمزه ای به آن دهید و کره وانیلی در بهترین حالت برای ترکیب با پودر قند یا عسل است. من پیشنهاد می کنم حدود 1/2-3/4 قاشق چایخوری پودر هل را اضافه کنید. وقتیکه کره سفت شد میتوانید آن را به برش های دلخواه کات کرده و در کنار انواع نان ها و یا تست آن را سرو کنید و از خوردن این کره های طعم دار شده لذت ببرید.

نحوه ذخیره سازی کره وانیل را بین 1-2 هفته در یخچال نگهداری کنید. همچنین می توانید کره را تا 6 ماه فریز کنید.
یادداشت:  دوغ تخلیه شده از این کره خانگی را می توان در هر دستور غذایی که خواستار دوغ است استفاده کرد.می توانید با افزودن 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو قبل از استفاده از آن تقلید کنید. هنگام برداشتن دوغ از کره مراقب باشید- اگر این کار را به خوبی انجام ندهید ، کازئین موجود در دوغ می تواند خراب شود و بر ماندگاری کره تأثیر می گذارد.