393
طرز تهیه بال مرغ شكم پر(سوخارى)
مواد لازم:
بال مرغ : 9عدد
سویا : ١ليوان
پیاز : ١عدد(نگينى)
جعفری : ١ق س
نمک و فلفل : بميزان لازم
رب گوجه فرنگی : ٢ق غ
تخم مرغ : ١عدد
آرد سوخاری : بميزان لازم
ابتدا بال مرغها را خوب شسته و استخوان قسمت بالا را جدا ميكنيم
بعد پياز را در روغن سرخ كرده سويا ى خيس خورده را اضافه كرده كمى تفت ميدهيم نمك فلفل زردچوبه را اضافه كرده خوب تفت ميديم
جعفرى ساتورى شده و رب را هم اضافه كرده هم ميزنيم حرارت را كم كرده به مدت ٥دقيقه روى حرارت بماند بعد كنار ميگذاريم تا كمى خنك شود
حالا از مايه آماده داخل بال مرغها ريخته سرش رو ميچسبونيم بهم تا مواد داخلش نريزه بعد در تخم مرغ غلطانده بعد در آرد سوخارى زده و بعد در روغن سرخ ميكنيم
نووووش جاااان