طرز تهیه کره خانگی با طعم آووکادو
مواد لازم:
آووکادو: 2 عدد
کره: 1/4 فنجان
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک دریایی: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه کره خانگی با طعم آووکادو
کره بدون نمک، نمک دریایی، آووکادو، آب لیمو و پودر فلفل سیاه و پودر سیر را توی یک ظرف بریزید و کاملا با همزن برقی زده با سرعت بالا هم بزنید تا تمام مواد توی ظرف یکدست و مخلوط شود. برای اطمینان از یکدست شدن، مخلوط را کاملا با یک کفگیر چوبی هم زده و بعد در یک ظرف بریزید و روی آن را صاف و با درب بسته در یخچال قرار دهید تا 3 یا 4 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و سپس برش بزنید و استفاده کنید. برای اینکه کره آوکادوو در یخچال سیاه و یا قهوه ای نشود، آن را در 3-4 روز استفاده کنید. یا معمولاً تا یک هفته طول می کشد ، اما قبل از آن شروع به قهوه ای شدن می کند (استفاده از آن در این مرحله هنوز مشکلی ندارد ، فقط "زیبا" نیست). همچنین می توانید کره را فریز کنید. من قبلاً این کار را نکرده ام ، اما تصور می کنم حداقل تا یک ماه دوام داشته باشد.
مرحله دوم تهیه کره خانگی با طعم آووکادو
خامه خود را توی یک شیشه اضافه کنید ، در آن را ببندید و مانند مشک خوب تکان دهید ، سپس میبینید که کره توی خامه از دوغ جدا شده و بعد دوغ را از کره جدا کرده و کره شما آماده است. کره خانگی بسته به نمک یا بی نمک بودن آن زمانهای متفاوتی دوام می آورد. کره بدون نمک ممکن است حدود یک هفته در یخچال یا 6 ماه در فریزر دوام بیاورد ، در شرایطی که کره نمک دار می تواند تا سه هفته در یخچال یا 12 ماه در فریزر دوام بیاورد باشد. بهترین راه برای فریز کردن کره خانگی این است که آن را در یک محفظه هوای محکم فریزر محکم کرد در موم زنبور عسل پیچیده شده و حتی در کیسه فریزر سیلیکونی قرار داده، برای حفاظت بیشتر در فریزر نگهداری کنید. برای یخ زدایی کره: کافی است آن را یک شب در یخچال بگذارید. متناوبا ، می توان آن را به مدت 10-15 ثانیه در مایکروویو قرار داد و بین آن بچرخید تا نرم شود.